Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο εδώλιο τον προσεχή Φλεβάρη ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα
Showbiz

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο εδώλιο τον προσεχή Φλεβάρη ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα

Μετά τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση βίντεο και φωτογραφιών ερωτικών στιγμών σε ιστοσελίδες, τον προσεχή Φλεβάρη ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα θα κάτσει στο εδώλιο!

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των Β. Παλαιού και Σπ. Τριάντου στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» θα καθίσει τον προσεχή Φεβρουάριο στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Η μήνυση σε βάρος του από την 30χρονη καταγγέλλουσα είχε κατατεθεί ήδη από το 2019, ωστόσο λόγω της πανδημίας το δικαστήριο λάμβανε συνεχώς αναβολές. Η τελευταία ήταν φέτος τον Σεπτέμβριο, οπότε και ο παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε καν στη δικαστική αίθουσα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έχει προκαλέσει μεγάλη ταραχή στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο.

Να σας θυμίσουμε ότι ο ίδιος είχε υποβάλει υπόμνημα στη δικαιοσύνη μετά τη μήνυση που έγινε εις βάρος του από την πρώην σύντροφό του για διαρροή προσωπικών στιγμών τους, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Ο πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα τόνιζε το 2019 πως όλα είναι μια… παρεξήγηση σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, το βράδυ της Πέμπτης (16/12).

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία. Όλα είναι μια παρεξήγηση μεταξύ εμού και της μηνύτριας. Θα δώσω τα στοιχεία στο επόμενο στάδιο της ποινικής διαδικασίας», είχε τονίσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο υπόμνημα.

Μετά τη δημόσια κατακραυγή, ο ίδιος άλλαξε νομική γραμμή: «Μεταμελήθηκα ειλικρινά και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που πρόσβαλα».

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Τελευταία εξέλιξη: Κατεβάζουν όλα τα βίντεο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ρεπορτάζ gossip-tv:Άνθρωπος από το δημαρχείο Αλοννήσου μιλάει για τον γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Βίκυ Χατζηβασιλείου για Παναγιωτόπουλο: «Οι πολύχρονες καριέρες μπορεί να καταστραφούν σε μια νύχτα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved