Παναγιωτόπουλος: Οι πρώτες εικόνες μετά τις καταγγελίες - Βόλτα με τον σκύλο του στη Θεσσαλονίκη
Media

Παναγιωτόπουλος: Οι πρώτες εικόνες μετά τις καταγγελίες - Βόλτα με τον σκύλο του στη Θεσσαλονίκη

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κάνει βόλτα στη Θεσσαλονίκη μετά τις καταγγελίες για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών προσωπικών στιγμών νεαρών γυναικών!

Ο Νίκος Σεϊδαρίδης από την πρώτη στιγμή ανέφερε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν πήγε ταξιδάκι στο Μεξικό αλλά είναι στη Θεσσαλονίκη και τον κατέγραψε με τον φωτογραφικό του φακό!

Ο Στάθης απολαμβάνει τη βόλτα με τον σκύλο του και όπως ανέφερε ο φωτογράφος στο Πρωινό: «Υπήρχε μία περίεργη ενέργεια στη γλώσσα του σώματος καθώς βάδιζε. Κι εγώ επειδή ανέβηκε η αδρεναλίνη, προσπάθησα να σταθεροποιήσω τα χέρια μου για να βγάλω τις φωτογραφίες»!

Χθες, Δευτέρα, ο Νίκος Σεϊδαρίδης αποκάλυψε στο Πρωινό: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο και τη φωτογραφία που βλέπετε την τράβηξα χθες το απόγευμα. Δεν ήξερα που ακριβώς ήταν το σπίτι του, απλά ήξερα ότι σε εκείνη την περιοχή μένει ο Στάθης. Οπότε περίμενα σε έναν κεντρικό δρόμο της περιοχής αυτής, θεώρησα ότι θα περάσει γιατί δεν είχε άλλον δρόμο να πάει, και κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μου. Τον είδα με τα μάτια μου» και σήμερα έδωσε στο Πρωινό τις φωτογραφίες!

Διαβάστε επίσης:

Παναγιωτόπουλος: Εισαγγελική παρέμβαση για νέα βίντεο μετά τις καταγγελίες – Κινδυνεύει με σύλληψη

Η αποκάλυψη! «Ο Παναγιωτόπουλος είναι στη Θεσσαλονίκη και όχι στο Μεξικό, τον είδα με τα μάτια μου»

Παναγιωτόπουλος: Ξεσπά η πρώην σύντροφός του: «Τρώει στις ταβέρνες, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved