Ένα τραγούδι ακόμα: Παραμονή Χριστουγέννων στο OPEN με πολλές μουσικές εκπλήξεις
Media

Ένα τραγούδι ακόμα: Παραμονή Χριστουγέννων στο OPEN με πολλές μουσικές εκπλήξεις

Ο Γιώργος Θεοφάνους, υποδέχεται την παραμονή Χριστουγέννων, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο OPEN,  τη Σοφία Βόσσου, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Χρήστο Δάντη, τον Άγγελο Διονυσίου και τη Γωγώ Τσαμπά.

Μία ανεπανάληπτη μουσική βραδιά με αγαπημένους καλλιτέχνες που ξέρουν πολύ καλά πώς να ανεβάζουν το κέφι με τις μοναδικές ερμηνείες τους.

Η Σοφία Βόσσου μας γυρνάει πίσω σε αξέχαστα τραγούδια και ερμηνεύει μεταξύ άλλων το αγαπημένο «Φιλαράκι», με τον Γιώργο Θεοφάνους να τη συνοδεύει στο πιάνο.

Στη συνέχεια ο μοναδικός Σταμάτης Γονίδης απογειώνει τη βραδιά με τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ για πρώτη φορά τραγουδάει το νέο τραγούδι που του έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους, πριν λίγες ημέρες, «Καρδιά με Καρδιά». Τη σκυτάλη παίρνει ο αιώνιος ροκάς Χρήστος Δάντης, ο οποίος δε θα μπορούσε να μην τραγουδήσει το ομώνυμο τραγούδι «Ένα Τραγούδι Ακόμα» αλλά και πολλές δικές του παλιές και νέες επιτυχίες.

Ο αγαπημένος Άγγελος Διονυσίου έρχεται με «Το Παράπονό» του και συγκινεί με την αυθεντική λαϊκή φωνή του, ερμηνεύοντας τη μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Θεοφάνους και του Πασχάλη Τερζή «Παλιόκαιρος».

Τέλος, η ανεπανάληπτη Γωγώ Τσαμπά ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη, με τα γνωστά αγαπημένα δημοτικά τραγούδια της και η νύχτα παίρνει φωτιά. Επιφυλάσσει όμως και μία μοναδική έκπληξη, αφού ερμηνεύει ένα τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους, σε μία ανατρεπτική ερμηνεία που δεν την περιμένει κανείς.

Στην παρέα τους είναι και τα αγαπημένα νέα παιδιά του Γιώργου, η Όλγα Βενετσιάνου , η Λίλα Τριάντη, ο Νίκος Παπουτσής και ο Αντώνης Φωκάς.

Η βραδιά όμως κρύβει ακόμα πολλές εκπλήξεις, ανάμεσα σε αυτές, είναι και η μεγάλη φιλαρμονική του δήμου Λαμίας που ήρθε αποκλειστικά για το «Ένα Τραγούδι Ακόμα».

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται μια μαγική βραδιά, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και πολλά τραγούδια ακόμα

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους,

Παραμονή Χριστουγέννων στις 21:00 στο OPEN.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Θεοφάνους: Απίστευτη αποκάλυψη για την Ευρυδίκη! «Τρέχαμε πανικόβλητοι να ξεγεννήσουμε τον γιο μας»

Ένα τραγούδι ακόμα: Ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε πρεμιέρα και τα πρώτα λόγια του συγκινούν (Video)

Ένα τραγούδι ακόμα: Ο Θεοφάνους κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή! Αυτοί είναι οι καλεσμένοι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved