Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέες φώτο από την καθημερινότητά του μετά τις καταγγελίες!
Media

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέες φώτο από την καθημερινότητά του μετά τις καταγγελίες!

Το πρωινό εξασφάλισε νέες φωτογραφίες από την καθημερινότητα του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τη σύζυγό του μετά τις καταγγελίες του πρώην παρουσιαστή της εκπομπής, Ράδιο Αρβύλα!

Ο Νίκος Σεϊδαρίδης από την πρώτη στιγμή ανέφερε ότι δεν πήγε ταξιδάκι στο Μεξικό αλλά είναι στη Θεσσαλονίκη και τον κατέγραψε με τον φωτογραφικό του φακό. Μετά τις πρώτες εικόνες που κατέγραψε ο φωτογράφος, "τσάκωσε" ξανά τον Στάθη με την σύζυγό του να πηγαίνουν για φαγητό…

Όπως ειπώθηκε στο Πρωινό σήμερα, 22 Δεκεμβρίου, μπορεί οι καταγγελίες να αυξάνονται όμως εκείνος συνεχίζει την καθημερινότητά του… και η σύζυγός του παραμένει δίπλα του!

Την ίδια ώρα που νέες καταγγελίες βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας για τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος και αποφεύγει κάθε τετ α τετ του με τις κάμερες, τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, To πρωινό!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο ποινικολόγος, Γιώργος Λύτρας επεσήμανε πως η κοπέλα που συνάντησε για πρώτη φορά στις 20/12 βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, τονίζοντας ότι πρόκειται για οικογενειακή φίλη του παρουσιαστή και είναι νέα καταγγελία.

Η νεαρή υποστηρίζει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή της και μετά από μήνες σιωπής, αποφάσισε να μιλήσει. Η ίδια αναμένεται να καταθέσει μήνυση τονίζει πως πήρε δύναμη όταν είδε τη θύελλα που ξεσήκωσαν οι καταγγελίες της 30χρονης η οποία ήταν και η πρώτη που κινήθηκε νομικά εναντίον του πρώην μέλους των Ράδιο Αρβύλα.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτή ήταν η σχέση του με τον δολοφόνο της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Λιάγκας: Ξέσπασε on air κατά του Παναγιωτόπουλου: «Δεν αισθάνεται ντροπή! Δεν έχει ενσυναίσθηση»!

Παναγιωτόπουλος: Οι πρώτες εικόνες μετά τις καταγγελίες - Βόλτα με τον σκύλο του στη Θεσσαλονίκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved