Μενεγάκη: «Πάγωσε» με την τελευταία καταγγελία κατά του Παναγιωτόπουλου - Μιλάμε για καταστροφή ζωών
Media

Μενεγάκη: «Πάγωσε» με την τελευταία καταγγελία κατά του Παναγιωτόπουλου - Μιλάμε για καταστροφή ζωών

Έχει κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για τη σύλληψή του Στάθη Παναγιωτόπουλο και η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της ήθελε να μάθει τις τελευταίες εξελίξεις! 

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, που εκπροσωπεί ένα από τα θύματα έχει αναφέρει ότι θα υπάρξουν εξελίξεις εντός της ημέρας.

Όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας «αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες».

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να κινηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη». Χθες (21.12) ο κ. Λύτρας, μιλώντας στην ίδια εκπομπή είχε πει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μπορεί να συλληφθεί μόλις υποβληθεί η μήνυση.

Η Ελένη Μενεγάκη αφού "πάγωσε" με την τελευταία καταγγελία, ήθελε να μάθει για την ποινή που θα έχει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά και την τελευταία καταγγελία και η δημοσιογράφος, Άννα Κανδύνη, τόνισε:

"Μιλάμε για καταστροφή ζωών… Είναι πλημμέλημα, που δεν ξεπερνά τα πέντε χρόνια και… αυτή τη στιγμή τον αναζητά η αστυνομία… Είναι πλημμέλημα αυτή τη στιγμή και το υπουργείο δικαιοσύνης αυτή τη στιγμή εξετάζει να γίνει κακούργημα…"!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου για τη σύλληψή του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τελευταία εξέλιξη: Κατατέθηκε μήνυση από την κόρη του φίλου του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεσπά πρώην συνεργάτης του στο Πρωινό: «Είναι άρρωστος! Ξεφτιλισμένος!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved