Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τελευταία εξέλιξη: Κατατέθηκε μήνυση από την κόρη του φίλου του
Showbiz

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τελευταία εξέλιξη: Κατατέθηκε μήνυση από την κόρη του φίλου του

Τελευταία εξέλιξη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Κατέθεσε μήνυση η κόρη οικογενειακού φίλου του πρώην μέλους των Ράδιο Αρβύλα.

Σύμφωνα με το Πρωινό και την δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου: «Όπως με ενημέρωσε ο κύριος Λύτρας, χθες το βράδυ κατατέθηκε μήνυση από την κόρη του φίλου του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μιλάμε για τη δεύτερη περίπτωση. Η μήνυση αφορά παραβίαση προσωπικών δεδομένων και μου εξηγούσε πόσο φορτισμένο ήταν το κορίτσι, ακόμα και την τελευταία στιγμή. Ήταν και συναισθηματικά πολύ άσχημα, γιατί αυτό το κορίτσι εμπιστευόταν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από παιδί».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο ποινικολόγος, Γιώργος Λύτρας έχει αναφέρει ότι η κοπέλα που συνάντησε για πρώτη φορά στις 20/12 και βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, τονίζοντας ότι πρόκειται για οικογενειακή φίλη του παρουσιαστή και είναι νέα καταγγελία.

Η νεαρή υποστηρίζει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή της και μετά από μήνες σιωπής, αποφάσισε να μιλήσει. Η κοπέλα πήρε δύναμη όταν είδε τη θύελλα που ξεσήκωσαν οι καταγγελίες της 30χρονης η οποία ήταν και η πρώτη που κινήθηκε νομικά εναντίον του πρώην μέλους των Ράδιο Αρβύλα και έτσι κινήθηκε νομικά, κατέθεσε μήνυση.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτή ήταν η σχέση του με τον δολοφόνο της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Λιάγκας: Ξέσπασε on air κατά του Παναγιωτόπουλου: «Δεν αισθάνεται ντροπή! Δεν έχει ενσυναίσθηση»!

Παναγιωτόπουλος: Οι πρώτες εικόνες μετά τις καταγγελίες - Βόλτα με τον σκύλο του στη Θεσσαλονίκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved