Η Φάρμα: Άγριος καβγάς! Πιάστηκαν στα χέρια!«Ρε άντε από εδώ! Έβγαλες γλώσσα, παλιοαμόρφωτο πλάσμα!»
Media

Η Φάρμα: Άγριος καβγάς! Πιάστηκαν στα χέρια!«Ρε άντε από εδώ! Έβγαλες γλώσσα, παλιοαμόρφωτο πλάσμα!»

Η Φάρμα: Στο σημερινό επεισόδιο (22-12) οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές, με τους παίκτες να βγαίνουν εκτός εαυτού και τους τσακωμούς να βάζουν φωτιά στη Φάρμα. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι, που από την περσινή σεζόν έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και καθημερινά αποκτά όλοένα και περισσότερους φανατικούς θεατές.

Στο σημερινό επεισόδιο από τη Φάρμα είδαμε τον Σάκη Τανιμανίδη να επισκέπτεται τη Φάρμα και τους παίκτες, με στόχο να απευθυνθεί στον αρχηγό της εβδομάδας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, για να τον ρωτήσει που θα έδινε εκείνος την "μαύρη πέτρα". Η απόφαση του να την δώσει στη Μαρία Παπαγεωργίου, ξέσπασε άγριος τσακωμός με πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και τον Αστρινό Χαραλαμπάκη.

Ο τσακωμός τους ξεκίνησε αρχχικά μέσα στη Φάρμα, συνεχίστηκε στον εξωτερικό χώρο με την Αγγελική Ηλιάδη και την Σάσα Μπάστα να προσπαθούν να τους χωρίσουν και να τους κάνουν, κατά κάποιον τρόπο να ηρεμήσουν.

«Ρε άντε από εδώ! Έβγαλες γλώσσα, παλιοαμόρφωτο πλάσμα! Άντε! Σου έχω δώσει πολύ χρόνο, ρε φίλε! Μην με ακουμπάει κανένας, μην με ακουμπάει κανένας… Άμα είσαι μάγκας και έχεις τέτοιες επιθετικές διαθέσεις, έλα να παίξουμε εδώ ξύλο», είπε ο Κωνσταντίνος στον Αστρινό και ο καβγάς τους πήρε διαστάσεις, αφού σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια οι δυο τους.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η Φάρμα: Τα γέλια των παικτών με τον Ψωμιάδη, τη μαύρη πέτρα και το... ασημένιο μετάλλιο

Η Φάρμα: Το quiz για την ασυλία και το πιτόγυρο... δίκανο έκαναν το Twitter να «στήσει γλέντι»!

Η Φάρμα: Όλα όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved