Στάθης Παναγιωτόπουλος: Από ώρα σε ώρα στον Εισαγγελέα ο παρουσιαστής
Media

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Από ώρα σε ώρα στον Εισαγγελέα ο παρουσιαστής

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Από ώρα σε ώρα στον Εισαγγελέα ο παρουσιαστής

Ο γνωστός παρουσιαστής παραδόθηκε χθες νωρίς το απόγευμα, συνοδεία του δικηγόρου του, στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, με την αυτόφωρη διαδικασία να έχει ενεργοποιηθεί ήδη σε βάρος του μετά από νέα μήνυση που κατέθεσε μια ακόμη νεαρή γυναίκα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε την πόρτα του αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

O γνωστός παρουσιαστής επέστρεψε εχθές στο σπίτι του στις 11.30 το πρωί, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του συνοδευόμενος από τη σύντροφό του και κρατώντας τον σκύλο του αγκαλιά.

Λίγο μετά τις 14.30, το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» έφυγε από την κατοικία του προκειμένου να παραδοθεί στην υποδιεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος βορείου Ελλάδος στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Τις εξελίξεις πυροδότησε η νέα καταγγελία που κατατέθηκε σε βάρος του στην υποδιεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος από κοπέλα, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση και είχαν και οικογενειακές επαφές.

Η κοπέλα για τρεις ώρες κατέθεσε όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης της με τον παρουσιαστή, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος του για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

«Η εντολέας μου κατέθεσε καταγγελία, η οποία επέχει θέση μήνυσης, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Το αδίκημα είναι διαρκές και μπορεί να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας», σημείωσε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος θύματος.

Είχε προηγηθεί η παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την οποία ζητείτο να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ακόμα βίντεο ανεβασμένα στο διαδίκτυο από τον παρουσιαστή ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για εννέα βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Ο τηλεπαρουσιαστής αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης ενώπιον του εισαγγελέα.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega

Διαβάστε επίσης

Στάθης Παναγιωτόπουλος:Με χειροπέδες επέστρεψε στο σπίτι του αλλά θα περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο

Μπακοδήμου για Παναγιωτόπουλο: «Μπορείς να εξαπατηθείς ακόμα και από δικούς σου ανθρώπους»

Τρομαγμένος και προβληματισμένος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved