Μπακοδήμου για Παναγιωτόπουλο: «Μπορείς να εξαπατηθείς ακόμα και από δικούς σου ανθρώπους»
Showbiz

Μπακοδήμου για Παναγιωτόπουλο: «Μπορείς να εξαπατηθείς ακόμα και από δικούς σου ανθρώπους»

Η Μαρία Μπακοδήμου  επισκέφθηκε τις  γυναικείες φυλακές Θήβας και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες και έχει χαράξει την δική της καριέρα μέσα από την ελληνική τηλεόραση, αφού οι εκπομπές που έχει παρουσιάσει έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία και η ίδια έχει ανοδική πορεία. Φέτος, είναι μια από τους τέσσερις κριτές του Just the two of Us, όπου κάθε Σάββατο βράδυ, μας κρατά την καλύτερη συντροφιά.

Η Μαρία Μποκοδήμου επισκέφθηκε πριν από λίγες ώρες τις γυναικείες φυλακές Θήβας, μεταφέροντας ένα ιδιαίτερο μήνυμα, με την μακροσκελή ανάρτηση που δημοσίευσε στο Instagram. Κατά την έξοδό της, η ίδια μίλησε στις κάμερες και ρωτήθηκε για τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, ανάμεσα σε αυτά και εκείνο του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Το όνομά του έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, όσο και του κοινού, εδώ και μερικές εβδομάδες. Η Μαρία Μπακοδήμου τοποθετήθηκε για το θέμα και είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν ήξερα προσωπικά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μόνο τηλεοπτικά. Όπως όλοι, έπεσα από τα σύννεφα. Βλέπουμε έναν άνθρωπο να καταστρέφει τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου χωρίς καμία ενσυναίσθηση και στην ουσία χωρίς να έχει κάποιο όφελος πέρα από το δικό του βίτσιο. Δε ξέρω, ας το κρίνουν άλλοι, ειδικοί. Δε ξέρω πως μπορεί να προστατευτεί κανείς παρά μόνο να έχεις τις κεραίες σου και να προσέχεις τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Μπορεί να εξαπατηθείς και από δικούς σου ανθρώπους».

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της Μαρίας Μπαοκδήμου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Τρομαγμένος και προβληματισμένος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο κρατητήριο μέχρι την αυριανή απολογία στον εισαγγελέα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεκινά η έρευνα στα σπίτια και στους υπολογιστές του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved