Άγριες Μέλισσες: Δεν πάει ο νους σου ποιος πρωταγωνιστής επιστρέφει! Η ανακοίνωση στο Πρωινό
Media

Άγριες Μέλισσες: Δεν πάει ο νους σου ποιος πρωταγωνιστής επιστρέφει! Η ανακοίνωση στο Πρωινό

Άγριες Μέλισσες: Αυτή κι αν είναι είδηση. Πρωταγωνιστής της σειράς που είχε αποχωρήσει με βάση στο σενάριο, επιστρέφει και πάλι.

Την ανακοίνωση μάλιστα έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός, καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης (23-12) στην εκπομπή Το Πρωινό.

Ο λόγος για τον Νίκο Ψαρρά, ο οποίος όπως πολύ καλά θυμάσαι είχε υποδυθεί τον σύζυγο της Βιολέτας.

O τηλεοπτικός Σταμάτης λοιπόν από Γενάρη θα είναι και πάλι στο Διαφάνι. Ο ηθοποιός δεν έδωσε spoiler σχετικά με τη σειρά, ωστόσο ανακοίνωση πως θα είναι στα νέα επεισόδια και η χαρά του είναι μεγάλη.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Ποιος είναι ο Σταμάτης

Ο Σταμάτης Μαυρουδής είναι ο σύζυγος της Βιολέτας, με τον οποίο ποτέ δεν πήρε διαζύγιο καθώς εκείνος την εγκατέλειψε για τα μάτια μιας τραγουδίστριας. Ο Σταμάτης Μαυρουδής άφησε πίσω του χρέη και μια Βιολέτα ντροπιασμένη και καταρρακωμένη. Η επιστροφή του τότε είχε γίνει την πλέον ακατάλληλη στιγμή, καθώς έφερε ταραχές όχι μόνο στη σχέση της Βιολέτας και του Μιλτιάδη αλλά και σε ολόκληρο το χωριό.

«Δεν είναι από τους πολύ θετικούς χαρακτήρες, αλλά κάθε φορά που καλείσαι να κάνεις έναν αρνητικό χαρακτήρα, πρέπει να τον δικαιώσεις. Ο Σταμάτης εγκατέλειψε τα πάντα για να ζήσει έναν έρωτα με μια τραγουδίστρια. Τώρα επιστρέφει, μετά από 7 χρόνια, και είναι σαν να μην έλειψε ποτέ. Διεκδικεί το καφενείο, τη γυναίκα του, τη θέση του μέσα στο χωριό, ουσιαστικά κάνει σαν να μην έφυγε ποτέ... Ο Σταμάτης είναι ένας λούμπεν τύπος, ένας άνθρωπος πολύ γνώριμος στην ελληνική κοινωνία, καλοπερασάκιας, που κοιτάζει το τομάρι του και είναι αδίστακτος. Αυτοί μπορούν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να επωφεληθούν οι ίδιοι», έχει πει ο ίδιος για τον ήρωα του.

Διαβάστε επίσης

Νίκος Ψαρράς: «Μακριά από την κυριαρχία των ριάλιτι»

Νίκος Ψαρράς: «Για τον κάθε ρόλο που υποδυόμαστε, αντλούμε και δικά μας βιώματα»

Νίκος Ψαρράς: «Ο γιος μου με άλλαξε. Όταν γίνεσαι γονιός σταματάς να είσαι εγωιστής»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved