Ελένη Μενεγάκη: Η παράδοση με τις βασιλόπιτες στο σπίτι της και το γούρι της (Video)
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η παράδοση με τις βασιλόπιτες στο σπίτι της και το γούρι της (Video)

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την παράδοση που έχει στο σπιτικό της και ότι πέρυσι κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας μετά από δέκα χρόνια!

Ο Σάββας Πούμπουρας είπε: «Έχουμε ζήσει εποχές που ο παππούς έβαζε χρυσή λύρα στη βασιλόπιτα»!

Και τότε η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Τι μου το λες; Εμείς ακόμα κοιτάμε να υπάρχει κάθε χρόνο ένας και καλός. Πέρυσι το είχα κερδίσει παιδιά γιατί εμείς κόβουμε τρεις πίτες στο σπίτι, είμαστε και πολλοί και θέλουμε να φάμε κάποια στιγμή και ήμουν η μία από τους υπόλοιπους που κέρδισαν. Λέω κοίτα να δεις που ήταν μια χρονιά διαφορετική. Μη νομίζετε ότι κάθε χρόνο, το παίζουμε τίμια.»!

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Κάθε βασιλόπιτα άλλο φλουρί. Είναι μια για όλη την οικογένεια, παππούδες, γιαγιάδες κλπ. Είμαστε μεγάλο σόι. Παιδιά είχα να δω φλουρί πάνω από δεκαετία, την θυμάμαι την τελευταία φορά. Το έχω για γούρι. Ήρθε το φλουρί, ήρθε και το Mega το καλό. Δεν μου αρέσει το σικέ δεν το έκανα ποτέ, ούτε όταν μωρά. Θέλω να είναι πραγματικά γι' αυτό κόβουμε τόσες πίτες. Δεν σημαίνει ότι πάντα τυχαίνει. Έχω δει σε άλλα σπίτια που το κάνουν για να κερδίσει και μην γκρινιάζει το παιδί. Τι θα πει θα γκρινιάζει; Δώσε του ένα και πες του κέρδισες αλλά κόψε σωστά την πίτα».

Τέλος, ανέφερε: «Εγώ σαν παιδάκι ήμουν πολύ ανταγωνιστικό παιδί. Δεν μίλαγα, ήμουν ντροπαλή, μουγκή αλλά όταν παίζαμε monopoly, δεν χαριζόμουν σε άνθρωπο. Ήθελα να κερδίζω. Ψιλοέκλεβα γιατί ήθελα να κερδίζω».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Τρεις δεκαετίες στην τηλεόραση δεν έχει ξαναγίνει – Έκπληκτοι οι συνεργάτες της

Η Ελένη ξεδιπλώνει τις ερμηνευτικές της ικανότητες (Video)

Αποκαλυπτική η Ελένη Μενεγάκη: «Δεν τη χάρηκα τη χρονιά που έκατσα σπίτι, τη φανταζόμουν αλλιώς»

Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε Μενεγάκη - Παπαδοπούλου: «Θέλω να φύγω! Φέρτε άλλη παρουσιάστρια»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved