Media

Ελένη Μενεγάκη: Τρεις δεκαετίες στην τηλεόραση δεν έχει ξαναγίνει – Έκπληκτοι οι συνεργάτες της

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να είναι τρεις δεκαετίες στην τηλεόραση, όμως πρώτη φορά είναι live 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή Χριστουγέννων και κάνει μία εορταστική εκπομπή φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα!

H παρουσιάστρια και αυτή την εβδομάδα και την άλλη εργάζεται κανονικά και οι εκπομπές της είναι live, κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ, αφού συνήθιζε αυτές τις μέρες να κάνει ταξιδάκι σε εξωτικό μέρος άλλοτε μόνο με τον Μάκη κι άλλοτε με τα παιδιά της και τον Μάκη!

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγες έως τις 31 Δεκεμβρίου θα κάνει εκπομπές και στη συνέχεια μία εβδομάδα θα απουσιάζει! Η παρουσιάστρια είχε πει: «Δουλεύουμε και την άλλη εβδομάδα, αλλά θα κάτσουμε την πρώτη εβδομάδα του Γενάρη… Αγαπημένοι μου φίλοι θα κάτσουμε την πρώτη εβδομάδα του Γενάρη γιατί και εμείς άνθρωποι είμαστε! Να κάτσουμε λίγο σπιτάκι μας, να δούμε τους ανθρώπους μας, να αγκαλιαστούμε, να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω, να πέσουν λίγο οι παλμοί μας…»!

Σήμερα λοιπόν 24 Δεκεμβρίου είπε: «Δεν έχει ξαναγίνει 24 Δεκεμβρίου και είμαστε live»! Και μπορεί η Ελένη να χαιρόταν, όμως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε τα παράπονά του!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτική η Ελένη Μενεγάκη: «Δεν τη χάρηκα τη χρονιά που έκατσα σπίτι, τη φανταζόμουν αλλιώς»

Μενεγάκη: «Πάγωσε» με την τελευταία καταγγελία κατά του Παναγιωτόπουλου - Μιλάμε για καταστροφή ζωών

Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε Μενεγάκη - Παπαδοπούλου: «Θέλω να φύγω! Φέρτε άλλη παρουσιάστρια»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved