Τι λες τώρα: «Κάγκελο» η Καραβάτου με την Ηλιάκη: «Θυμάσαι την ημέρα που ανακοινώθηκε; Θα τρελαθώ»!
Media

Τι λες τώρα: «Κάγκελο» η Καραβάτου με την Ηλιάκη: «Θυμάσαι την ημέρα που ανακοινώθηκε; Θα τρελαθώ»!

Τι λες τώρα: Η Κατερίνα Καραβάτου έμεινε άφωνη με την Μαρία Ηλιάκη και με την ημερομηνία που θυμόταν με το πιο σημαντικό τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς που φεύγει σε λίγες μέρες!

Με το 2022 να βρίσκεται προ των πυλών, η εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» συγκέντρωσε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά γεγονότα της περασμένης χρονιάς.

Πριν δούμε το βίντεο, η Μαρία δεν δίστασε να πει ότι μόνο μία ημερομηνία θυμάται…από τα τηλεοπτικά γεγονότα, τη μέρα που υπέγραψε η Ελένη Μενεγάκη και ανακοινώθηκε από το Mega, αφήνοντας άφωνη την Κατερίνα Καραβάτου η οποία κοιτώντας την την ρώτησε: «Θυμάσαι την ημέρα που ανακοινώθηκε; Θα τρελαθώ»!

Ανάμεσα σε αυτά, η δυναμική επιστροφή του Μεγάλου Καναλιού στη μυθοπλασία, με σειρές που άλλαξαν το τοπίο και αγαπήθηκαν από τους τηλεθεατές.

Η μυθοπλασία όλων των τηλεοπτικών σταθμών εκτόπισαν τα ριάλιτι, τα οποία σημείωσαν κάθετη πτώση στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές.

«Η γη της Ελιάς», «Κομάντα και δράκοι», αλλά φυσικά και η… MEGάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση σημάδεψαν την περασμένη τηλεοπτική χρονιά, με το 2022 να υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις και εκπλήξεις.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη: Αυτή είναι η συνταγή που φτιάχνει κάθε Χριστούγεννα με τις κόρες της

Ελένη Μενεγάκη: «Ξεχάσαμε το ένα παιδί στο σχολείο… Είπα το τέταρτο πού είναι;» (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Το φόρεμά της «τρέλανε» τους συνεργάτες της – «Αν σκιστεί το φόρεμα, θα γίνω ρεζίλι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved