Η Γη της Ελιάς: Η Μάρθα δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί το παρελθόν της και βάζει τέλος στη ζωή της
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Μάρθα δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί το παρελθόν της και βάζει τέλος στη ζωή της

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Η Γη της Ελιάς σήμερα, 28 Δεκεμβρίου!

Ένας καινούριος εργάτης, ο Λεωνίδας, πιάνει δουλειά στους ελαιώνες τον Βρεττάκων. Η Μαρία και η Μαργαρίτα παλεύουν να πείσουν την Αθηνά να μην πουλήσει το μερίδιό της στον Ισίδωρο.

Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Ισμήνη πως έχει έρθει κοντά με τη Χάιδω κι εκπλήσσεται από την αντίδρασή της.

Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι του Αποστόλη και του κάνει πρόταση να γυρίσει στο ελαιοτριβείο, αλλά εκείνος αρνείται. Η Ιουλία με τον Γιώργη αποφασίζουν να κάνουν μια… παρανομία.

Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει ότι ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για να σκοτώσουν τον Κεφαλά στη φυλακή ήταν ο Ανέστης και βάζει τον Δημήτρη να τον τιμωρήσει. Παρά τις ενστάσεις της Αθηνάς, η Μαρία βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή και μιλάει για το κίνητρο του φόνου.

Η Μάρθα δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί το παρελθόν της και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Στο προηγούμενο, είδαμε: Το σκάνδαλο που ξεσπά στην Αρεόπολη για τη μητέρα της Αθηνάς και τον φόνο που έκανε στο παρελθόν, έχει μεγάλες συνέπειες στις ζωές των άμεσα εμπλεκόμενων σ΄ αυτή την ιστορία.

Η Αθηνά φεύγει σαν κυνηγημένη και πηγαίνει στο Σούνιο, ενώ ο Ισίδωρος είναι σίγουρος ότι πλέον θα πετύχει τους σκοπούς του. Τη χαρά του τη χαλάει η ληστεία που γίνεται, μέσα στη νύχτα, στο σπίτι του και η βιαιότητα με την οποία φέρονται οι ληστές στον ίδιο και την Ιουλία.

Ο Μάνος επισκέπτεται τον Γρηγόρη στο νοσοκομείο κι εκεί μαθαίνει κάτι που αλλάζει τελείως την τροπή των γεγονότων σχετικά με τη φωτιά στο ελαιοτριβείο. Η Αθηνά παίρνει την απόφαση να πουλήσει τα πάντα στον Ισίδωρο και να αποχωρήσει από τη Μάνη, και του το ανακοινώνει πριν προλάβει να την εμποδίσει η μητέρα της.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ο άντρας της Μαργαρίτας επιστρέφει στη Μάνη! Πρόσωπο – έκπληξη εισβάλλει στη σειρά!

Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή! Μάνος και Μαρίνα χωρίζουν

H Γη της Ελιάς:«Κλάμα» με τα σχόλια στο twitter: «Ιουλία χαμογέλα, μην είσαι σαν κακό ψ@φο να 'χεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved