Η Φάρμα: Η Σάσα Μπάστα «τα έσπασε» και η ομάδα της κέρδισε!- To Twitter έστησε γλέντι!
Media

Η Φάρμα: Η Σάσα Μπάστα «τα έσπασε» και η ομάδα της κέρδισε!- To Twitter έστησε γλέντι!

Στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας (27-12), οι εξελιξεις ήταν πραγματικά καταιγιστικές, με μια δοκιμασία ασυλίας, που προκάλεσε τις μεγαλύτερες εντυπώσεις. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, που από την περσινή σεζόν έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι παρακολουθούν τους παίκτες στις αγροτικές τους δοκιμασίες, αλλά και στις εντάσεις που δημιουργούνται στη καλύβα.

Η Φάρμα έχει επιστρέψει για τα καλά, με τους πάικτες ήδη να έχουν δημιουργήσει φιλίες και κάποιοι ίσως και κάτι παραπάνω, αλλά και με άλλους, που μέχρι στιγμής, παραμένουν αμέτοχοι στα δρώμενα. Μετά την ανακοίνωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη για την οικειοθελή αποχώρησή του, σειρά είχε το αγώνισμα της ασυλίας, όπου εκεί είδαμε κάτι που σίγουρα δεν το περιμέναμε.

Η δοκιμασία είχε να κάνει με έξι κορμούς δέντρου, οι οποίοι θα έπρεπε να σπάσουν στη μέση, με τους παίκτες να προσπαθούν να τα καταφέρουν. Η Σάσα Μπάστα ήταν εκείνη που έδειξε και την μεγαλύτερη μαχητικότητα και τα κατάφερε φανταστικά, δίνοντας στην ομάδα της πολύ σημαντικούς πόντους, έτσι ώστε να κερδίσουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Η δεύτερη φάση είχε να κάνει με το quiz της Φάρμας, όπου σε εκείνο το σημείο τυχερή στάθηκε η Νίκη Χαντσαρίδου, η οποία είναι απόλυτα ασφαλής, αφού με τη νίκη της εξασφάλισε την ασυλία.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά σχόλια στο Twitter:

Διαβάστε επίσης:

Η Φάρμα: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του και ξέσπασε σε κλάματα!

Αγγελική Ηλιάδη: Ξέσπασε η πρώην πεθερά της για τα καυτά φιλιά στη Φάρμα

Η Φάρμα: Τα καυτά φιλιά της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη έφεραν παραλήρημα στο Twitter

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved