Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξανά σήμερα στον ανακριτή για τη νέα μήνυση
Media

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξανά σήμερα στον ανακριτή για τη νέα μήνυση

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τη χθεσινή του απολογία κρίθηκε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μία υπόθεση, κρατείται όμως ακόμα στις φυλακές για τη νέα δίωξη.

Φορώντας χειροπέδες, συνοδεία αστυνομικών, βγαίνει από το γραφείο του ανακριτή. Αμίλητος, δεν απαντά σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.

Αμέσως μετά οδηγείται και πάλι στα κρατητήρια, αφού αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μία υπόθεση, αλλά κρατείται μετά τη νέα μήνυση που του έκανε πρώην σύντροφός του για ροζ βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους για τη μία υπόθεση:

– της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα

– της υποχρέωσης εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα

– της καταβολής χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα επέστρεψε στο κρατητήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει μέχρι σήμερα το πρωί, όταν θα βρεθεί και πάλι ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για τη νέα μήνυση που του υποβλήθηκε από την πρώην σύντροφο του.

Νέα καταγγελία σε βάρος του από 42χρονη

Μια νέα καταγγελία έρχεται να προστεθεί στις τόσες άλλες κατά του πρώην συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου. Αυτή τη φορά γυναίκα καταγγέλλει επίσημα ότι είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου που είχε τραβηχτεί από τον Παναγιωτόπουλο το 2004 – 2006. Το συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα παραμένει μέχρι σήμερα αναρτημένο.

Τη Δευτέρα, παρά το γεγονός ότι ο ανακριτής μετά την απολογία του Παναγιωτόπουλου, έκρινε ότι δε χρειάζεται να κρατηθεί περισσότερο υπό περιορισμούς, ο εισαγγελέας του άσκησε ξανά δίωξη βάσει μιας νέας μήνυσης (της τρίτης κατά σειρά) που υπέβαλλε σε βάρος του 42χρονη γυναίκα.

Η 42χρονη αναγνώρισε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου οι σκηνές του οποίου τραβήχτηκαν από το 2004 μέχρι το 2006. Μάλιστα η ίδια εντόπισε το βίντεο σε ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Mega, Κοινωνία Ώρα Mega!

Διαβάστε επίσης:

Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μία υπόθεση - Kρατούμενος για την άλλη

Παναγιωτόπουλος: Νέα μήνυση κατά του παρουσιαστή - Στον Εισαγγελέα και πάλι για να απολογηθεί!

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι 4 νέες καταγγελίες πριν την απολογία – Τι θα υποστηρίξει στον ανακριτή

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφτασε στον ανακριτή – Ανοιχτό το ενδεχόμενο προφυλάκισης (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved