Media

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφτασε στον ανακριτή – Ανοιχτό το ενδεχόμενο προφυλάκισης (Video)

Gossip-tv Team

O Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Ο πρώην  παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα έφτασε στα δικαστήρια στις 9.25 και σε μισή ώρα αναμένεται να δει τον ανακριτή.

Έχοντας ήδη δύο δικογραφίες σε βάρος του για ανάρτηση προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο, φαίνεται πως στα μέσα της εβδομάδας ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα βρεθεί αντιμέτωπος και με νέες καταγγελίες.

Σύμφωνα με τον συνήγορο μίας εκ των γυναικών που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, Απόστολο Λύτρα, «η ποινή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10 χρόνια», ενώ αναφορικά με την απολογία του παρουσιαστή τόνισε ότι «αν κριθεί ύποπτος φυγής, μπορεί να τεθεί προσωρινά κρατούμενος».

Μάλιστα, ο ποινικολόγος τόνισε: «έχω επαφή με άλλη μία κοπέλα που μου είπε τα ίδια ακριβώς. Είχαν σχέση, τη μαγνητοσκόπησε και τα δημοσίευσε σε πορνογραφικό site. Της δεύτερης καταγγέλλουσας είναι ακόμη ανεβασμένο το βίντεο. Τα βίντεο ανέβηκαν από το δικό του προφίλ. Δεν έκανε καμία κίνηση να τα κατεβάσει ως τώρα», τόνισε προσθέτοντας ότι «ζητήσαμε εισαγγελική παραγγελία για να κατέβει αλλά αυτό καθυστερεί».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέσσερις νέες καταγγελίες από πρώην συντρόφους του (Video)

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του (Video)

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved