Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του (Video)
Showbiz

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του (Video)

Στο κρατητήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης θα περάσει τα Χριστούγεννα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης (23 Δεκεμβρίου) ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, από την έρευνα που έχει κάνει μέχρι τώρα η Δίωξη, έχουν εντοπιστεί δύο διαδικτυακά κανάλια του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μάλιστα, στο ένα κανάλι υπάρχει υλικό που είναι ακόμα ενεργό, κάτι που αναιρεί τον βασικό ισχυρισμό του παρουσιαστή ότι δηλαδή έχει κατεβάσει τα βίντεο από το διαδίκτυο.

Όσες γυναίκες καλούν στην αστυνομία και λένε πως στο παρελθόν υπήρξαν σύντροφοι του Στάθη Παναγιωτόπουλου και έχουν υποψία η γνωρίζουν ότι κάποιο βίντεο με δικές τους προσωπικές στιγμές έχει ανέβει στο διαδίκτυο, μπορούν να πηγαίνουν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου τους δείχνουν υλικό από αυτά τα δύο κανάλια και άλλα sites προκειμένου να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους.

Μάλιστα μία ακόμα γυναίκα είχε δηλώσει πως θα πήγαινε στην αστυνομία για να καταθέσει μήνυση, ως πρώην σύντροφος του παρουσιαστή αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Star τελικά δεν πήγε. Μίλησε όμως με την αστυνομία και δήλωσε πως δεν ξέρει αν υπάρχει κάποιο δικό της βίντεο στο διαδίκτυο.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αποκάλυψη – βόμβα για δύο ροζ βίντεο και καταγγελίες από δύο ακόμα γυναίκες

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Παναγιωτόπουλος: Τα πρώτα του λόγια στις Αρχές: «Το έχω μετανιώσει. Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved