Συγκινεί η Γιάννα Σταυράκη στο Mega Καλημέρα: Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού και έκανα μαστεκτομή
Media

Συγκινεί η Γιάννα Σταυράκη στο Mega Καλημέρα: Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού και έκανα μαστεκτομή

Συγκλονιστική η Γιάννα Σταυράκη σε συνέντευξή της στο Mega Καλημέρα! Η ηθοποιός μίλησε για τις απώλειες που την συγκλόνισαν, την περιπέτεια υγείας που πέρασε αλλά και για τον γιο της που έγινε μοναχός!

Η Γιάννα Σταυράκη αποκάλυψε στο «MEGA Καλημέρα» πως έγινε ηθοποιός μετά τα 50, καθώς στην εποχή της ήταν δύσκολο να γίνεις ηθοποιός. «Αυτό ήταν ύβρις», είπε χαρακτηριστικά.

Η τραγωδία χτύπησε μοιραία την οικογένειά της, καθώς έχασε τον αδερφό της στα 33 του, τη μητέρα της στα 63 της χρόνια και τον σύζυγό της όταν εκείνος ήταν 60 ετών.

«Πέρασα κατάθλιψη και πήγα μόνο μία φορά σε ψυχίατρο, γιατί είχα την ανάγκη φαρμακευτικής αγωγής», εξομολογήθηκε.

Μετά τον χαμό του συζύγου της δεν σκέφτηκε ποτέ να ξαναπαντρευτεί.

Όλοι θυμόμαστε την Γιάννα Σταυράκη στο ρόλο της γιαγιάς της Λίτσας στη σειρά «Λίτσα.com». Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, την αναγνώριζαν ακόμα και όταν έμπαινε στη θάλασσα. «Ήταν ένας υπέροχος ρόλος και με στιγμάτισε», τόνισε!

Η ίδια μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε: «Είχα διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, έκανα δύο χειρουργία και μαστεκτομή. Μετά την μαστεκτομή λέω στον γιο μου πως με βλέπει, και μου λέει από τη μία μεριά είσαι έφηβη, από την άλλη είσαι γυναίκα της ηλικίας σου».

Ο γιος της ήταν μοναχός στο Άγιο όρος και τώρα βρίσκεται στη Μονή Φανερωμένης στη Νάξο. Κατέχει διδακτορικούς τίτλους και επισκέπτεται την Οξφόρδη και το Κέιμπριτζ.

«Όταν μου είπε ο γιος μου ότι θέλει να γίνει μοναχός σκέφτηκα να δώσω την ελευθερία να κάνει αυτό που θέλει», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved