Σασμός: Θανάσης Πατριαρχέας: «Η σχέση μου με τη Στέλλα θα περάσει αρκετά κύματα»
Media

Σασμός: Θανάσης Πατριαρχέας: «Η σχέση μου με τη Στέλλα θα περάσει αρκετά κύματα»

Ο Θανάσης Πατριαρχέας μπήκε στον Σασμό για να αναστατώσει τη ζωή των πρωταγωνιστών.

Ο τηλεοπτικός Άγγελος, μίλησε για την Κρήτη, για τον ήρωα του και για όσα του λέει ο κόσμος στον δρόμο.

Την Κρήτη τη λατρεύω, έχω πάει πάρα πολλές φορές. Ωστόσο, είμαι από το άλλο άκρο, είμαι Μανιάτης, θεωρώ όμως τους Κρητικούς από τους πιο καλοσυνάτους ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

Θυμάμαι και ένα σκηνικό σε μια περιοδεία. Ήμουν σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης και δεν έβρισκα ταξί, προθυμοποιήθηκε κάποιος να με κατεβάσει ώστε να πάω στο αεροδρόμιο. Στον δρόμο μου μίλησε για τη ζωή του, του είπα κι εγώ για τα δικά μου, σταματήσαμε για φαγητό και στο τέλος μου λέει: «Το καλοκαίρι παντρεύομαι στο κτήμα μου και είσαι καλέσμένος μου». Αυτό, λοιπόν, που έχω κρατήσει από την Κρήτη είναι οι άνθρωποι της, που είναι υπέροχοι, ανοιχτοί και φιλόξενοι.

«Πού 'σαι, γιατρέ;», «Τι κάνεις, γιατρέ;» μου φωνάζουν στον δρόμο, όλοι μου λένε για τη σειρά, ζητάνε βοήθεια -δεν λέω τίποτα!- ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει το σίριαλ. Και εμείς περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα.

Ο έρωτας του γιατρού (σ.σ. του Αγγέλου Σωτηρόπουλου που τον υποδύεται ο ίδιος) με τη Στέλλα ξεκινάει με ένα ατύχημα. Από τη μεριά μου εγώ ερωτεύομαι πάρα πολύ. Η σχέση μας θα περάσει αρκετά κύματα και θα δούμε πώς θα καταλήξει. Προσωπικά νομίζω πως ο γιατρός θα ήθελε να το σκεφτεί και πιο σοβαρά...

Στον Σασμό παίζουν μεγάλοι ηθοποιοί, τους οποίους το κοινό ξαναγνωρίζει γιατί σίγουρα κάποιους από αυτούς τους είχε δει κάποια στιγμή στο θέατρο.. Μιλάμε για ηθοποιούς τεράστιας υποκριτικής, αλλά και ανθρώπινης αξίας: Πρωτόπαππα, Λάλος, Ήμελλος, Δαμάνη, Τζομπανάκη, Αυγουστίδης, ηθοποιούς που πήγαινα και τους έβλεπα στο θέατρο πριν καν ξεκινήσω εγώ. Σίγουρα οι ηθοποιοί είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που πάει καλά η σειρά.

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η φρικιαστική αλήθεια που θα ξεδιπλωθεί οδηγεί στην τρέλα τους ήρωες

Βέρα Μακρομαρίδου στο gossip-tv: «Έχω συναντήσει συμπεριφορές ψυχολογικής και λεκτικής βίας»

Σασμός:Ο Μαθιός έγινε παππούς,το μαξιλάρι του Μανόλη και οι ηθοποιοί στο Rouk Zouk-Χαμός στο Twitter

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved