Σασμός: Η φρικιαστική αλήθεια που θα ξεδιπλωθεί οδηγεί στην τρέλα τους ήρωες
Media

Σασμός: Η φρικιαστική αλήθεια που θα ξεδιπλωθεί οδηγεί στην τρέλα τους ήρωες

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, στο σπίτι των Βρουλάκηδων, επικρατεί ανησυχία για την κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης, που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Τι είναι αυτό που την έχει ταράξει τόσο;

Η Αργυρώ φτάνει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για τον Άγη. Θα ξεσκεπαστεί η απάτη του Διονύση;

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να διαχειριστεί το χωρισμό του με την Τζένη, ζητώντας τη βοήθεια του Μανόλη. Η κίνησή του αυτή, ωστόσο, θα οδηγήσει τα πράγματα σε μία τροπή που κανένας δεν περιμένει, και θα σκιάσει τη φιλία των δύο αγοριών ακόμη περισσότερο…

Ο Μαθιός, τυφλωμένος από το πάθος του για τη Βασιλική, οδηγείται σε ακραίες συμπεριφορές. Την ίδια ώρα, η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το περιεχόμενο του παλιού γράμματος στον παπα Μιχάλη.

Η φρικιαστική αλήθεια που θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια της, ωστόσο, θα την οδηγήσει ένα βήμα πριν την τρέλα…

Στο προηγούμενο επεισόδιο:


Ένα καλά κρυμμένο μυστικό της γιαγιάς Ειρήνης έρχεται στο φως. Και ενώ τα φαντάσματα του παρελθόντος κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια, στο χωριό έχει αρχίσει να συζητιέται ο πραγματικός λόγος που διαλύθηκε ο αρραβώνας του Πέτρου με τη Σεμίνα. Η Στέλλα υποκύπτει στην επιμονή του Άγγελου και όλα δείχνουν ότι η σχέση τους θα προχωρήσει αφήνοντας το παρελθόν πίσω.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον Μαθιό συνεχίζονται φέρνοντας τον Αστέρη στα όρια του. Παράλληλα, σύννεφα μαζεύονται στη σχέση του Νικηφόρου και της Τζένης. Μια μίνι απόδραση του Αστέρη και της Αργυρώς θα καταλήξει σε μία μεγάλη αποκάλυψη.

Διαβάστε επίσης

Σασμός:Ο Μαθιός έγινε παππούς,το μαξιλάρι του Μανόλη και οι ηθοποιοί στο Rouk Zouk-Χαμός στο Twitter

Σασμός: Τα πρώτα Χριστούγεννα του Αλικάκου με την κόρη του – Θα ξετρελαθείς με τη φώτο!

Σασμός: Ο Μάρκος Βρουλάκης πεθαίνει από τον Σταματάκη χωρίς να ξέρει τον λόγο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved