Σασμός: Τα πρώτα Χριστούγεννα του Αλικάκου με την κόρη του – Θα ξετρελαθείς με τη φώτο!
Showbiz

Σασμός: Τα πρώτα Χριστούγεννα του Αλικάκου με την κόρη του – Θα ξετρελαθείς με τη φώτο!

Ο Μιχάλης Αλικάκος, ο τηλεοπτικός Διονύσης από τη σειρά, Σασμός, πέρασε τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής του γιατί είναι οι πρώτες γιορτές με την κόρη του.

Όπως είπε ο ίδιος ο τηλεοπτικός Διονύσης από τον Σασμό πρόσφατα στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, η κόρη του ήρθε μετά από προσπάθεια τριών εξωσωματικών!

Ο Μιχάλης Αλικάκος είχε πει στη Ναταλία Γερμανού: «Ήμασταν συμμαθητές. Ήρθε σε μια πρεμιέρα, της έκανα αίτημα φιλίας. Μετά από κάποιους μήνες με πήρε τηλέφωνο για κάτι επαγγελματικό. Συναντηθήκαμε και τη φλέρταρα. Από εκείνη τη στιγμή είμαστε μαζί. Δεν παντρευτήκαμε, κάναμε σύμφωνο συμβίωσης. Με έχει συγκλονίσει η γυναίκα μου, το λέω και συγκινούμαι, την έχω αγαπήσει ακόμα περισσότερο. Αυτό το πλάσμα (η κόρη του) ήρθε μετά από προσπάθεια 3 εξωσωματικών οπότε είναι πολύ πιο βαθύ και ιερό αυτό το δώρο».

Και στο Happy Day για τον ερχομό της κόρης του, είχε τονίσει: ανέφερε: «Ο ερχομός ενός παιδιού είναι ένας ευτυχισμένος συγκλονισμός, αλλάζει όλη η ζωή σου. Μυρίζει μωρουδίλα όλο το σπίτι. Είναι μια ευλογία. Η αλήθεια είναι ότι κοιμάμαι. Έχω πάει στον καναπέ. Η μαμά είναι μέσα με το μωρό. Η μαμά με προστατεύει για να ξεκουράζομαι και να κοιμάμαι για να μπορώ να τρέχω όλη μέρα στη δουλειά.Το άλλαγμα πάνας το κάνω σε επίπεδο συνεργασίας, μόνος μου ακόμα δεν το έχω κάνει αν και θα ήθελα. Δεν το φοβάμαι, το παιδί το πιάνω»!

Ο ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία με τις δύο γυναίκες της ζωής του και ξετρελαθήκαμε!

Είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς και δες την οικογενειακή φωτογραφία παρακάτω!

Διαβάστε επίσης

Δεν φαντάζεστε με την κόρη ποιου κορυφαίου καλλιτέχνη είναι παντρεμένος ο Διονύσης από τον Σασμό!

Σασμός: Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Αλικάκου για τον ερχομό της κόρης του: «Είναι πανέμορφη»

Σασμός: Ηθοποιός της σειράς έγινε μπαμπάς - Η πρώτη φωτό με το μωρό (Photos)

Χρισ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved