Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης βάζει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο σε σχέση με την Άννα
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης βάζει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο σε σχέση με την Άννα

Τι θα δούμε σήμερα, 29 Δεκεμβρίου στη σειρά, Η Γη της Ελιάς


Ο Αλέξης, ταραγμένος από την κατάσταση στην οποία βρήκε τη Μάρθα, ειδοποιεί αμέσως τη Μαργαρίτα. Στο μεταξύ, η Αθηνά, παρά τις αντιρρήσεις της Μαρίας, ξεκινά τις διαπραγματεύσεις με τον Ισίδωρο.

Και οι δυο πλευρές είναι σκληρές και ανυποχώρητες. Στην Αρεόπολη, ο Δημήτρης, προκειμένου να μη χάσει την θέση του στο ελαιοτριβείο, αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο σε σχέση με την Άννα. Η Ιουλία προσεγγίζει την Αντιγόνη σε μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά με την ανιψιά της.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε: Ένας καινούριος εργάτης, ο Λεωνίδας, πιάνει δουλειά στους ελαιώνες τον Βρεττάκων. Η Μαρία και η Μαργαρίτα παλεύουν να πείσουν την Αθηνά να μην πουλήσει το μερίδιό της στον Ισίδωρο. Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Ισμήνη πως έχει έρθει κοντά με τη Χάιδω κι εκπλήσσεται από την αντίδρασή της. Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι του Αποστόλη και του κάνει πρόταση να γυρίσει στο ελαιοτριβείο, αλλά εκείνος αρνείται. Η Ιουλία με τον Γιώργη αποφασίζουν να κάνουν μια… παρανομία. Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει ότι ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για να σκοτώσουν τον Κεφαλά στη φυλακή ήταν ο Ανέστης και βάζει τον Δημήτρη να τον τιμωρήσει. Παρά τις ενστάσεις της Αθηνάς, η Μαρία βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή και μιλάει για το κίνητρο του φόνου. Η Μάρθα δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί το παρελθόν της και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ο άντρας της Μαργαρίτας επιστρέφει στη Μάνη! Πρόσωπο – έκπληξη εισβάλλει στη σειρά!

Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή! Μάνος και Μαρίνα χωρίζουν

H Γη της Ελιάς:«Κλάμα» με τα σχόλια στο twitter: «Ιουλία χαμογέλα, μην είσαι σαν κακό ψ@φο να 'χεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved