Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τα ψευδώνυμα, τα προφίλ και οι νέες «ένοχες» αναρτήσεις του (Video)
Media

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τα ψευδώνυμα, τα προφίλ και οι νέες «ένοχες» αναρτήσεις του (Video)

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά και την δεύτερη απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οδηγήθηκε στον ανακριτή για δεύτερη φορά χθες, Τρίτη 28 Δεκεμβρίου μετά και την νέα μήνυση που υπέβαλε 42χρονη πρώην σύντροφός του το βράδυ της Κυριακής, καθώς αναγνώρισε τον εαυτό της σε αναρτημένα στο διαδίκτυο ροζ βίντεο.

«Το 2019 διέγραψα όλα τα βίντεο. Δεν ξέρω ποιος τα είχε ανακτήσει και τα ανέβασε ξανά. Το υλικό με την 42χρονη ήταν σε ένα site που είχα καιρό να χρησιμοποιήσω και το είχα ξεχάσει» υπογράμμισε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός έμεινε στον ανακριτή για 35 λεπτά και για το βίντεο υποστήριξε ότι ξέχασε να το κατεβάσει, καθώς δεν χρησιμοποιούσε τη συγκεκριμένη σελίδα τα τελευταία χρόνια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το συγκεκριμένο υλικό παρέμενε αναρτημένο μέχρι και την στιγμή που υποβλήθηκε η μήνυση, την περασμένη Κυριακή.

«Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει ιδιαιτερότητα. Το 2019 διέκοψε κάθε τέτοια δραστηριότητα, αλλά το υλικό ήταν σε κάποιο site που είχε χρόνια να χρησιμοποιήσει και εκ παραδρομής δεν θυμήθηκε να το κατεβάσει» υπογράμμισε ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δακουράς.

Μετά την σύντομη απολογία του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με τους ίδιους περιοριστικούς όρους που του έχουν ήδη επιβληθεί, την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την υποχρέωση να παρουσιάζεται δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και αφού κατέβαλε εγγύηση 30.000 ευρώ.

«Προφανώς κρίθηκε ότι δεν είναι ύποπτος ούτε φυγής, όπως τεχνηέντως διαρρεόταν στη δημοσιότητα, ούτε τέλεσης νέων αδικημάτων» πρόσθεσε ο κ. Δακουράς.

Τις επόμενες ημέρες ο πρώην παρουσιαστής θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, καθώς στα μέσα Φεβρουαρίου δικάζεται σε βαθμό πλημμελήματος μετά από μήνυση 30χρονης πρώην συντρόφου του που υποστηρίζει ότι έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο ροζ βίντεο και φωτογραφίες παρά τη θέλησή της.

Τα προφίλ και οι νέες «ένοχες» αναρτήσεις του

Δύο προφίλ με το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και τους αριθμούς «63» (αριθμητικό τμήμα της χρονολογίας γέννησης του) και «75» -από τα οποία το δεύτερο είχε ενεργοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2021- χρησιμοποιούσε ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος για να δημοσιοποιήσει την τελευταία τουλάχιστον 13ετία περισσότερα από 20 ερωτικά βίντεο και 40-50 φωτογραφίες, περίπου δέκα διαφορετικών γυναικών.

Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει, όπως τόνισε ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι πρώτες έρευνες των στελεχών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ που ασχολούνται μεθοδικά για να διαλευκάνουν πλήρως την παράνομη δραστηριότητα του 58χρονου που προχωρούσε σε σωρεία αναρτήσεων στο διαδίκτυο με υλικό από ερωτικές του συνευρέσεις.

Ο 58χρονος φαίνεται να προχωρούσε σε αυτές τις αναρτήσεις σε δύο διεθνή sites με πορνογραφικό υλικό, έχοντας και δικό του «κανάλι» επίδειξης πολλών ερωτικών βίντεο με ελεγχόμενη πρόσβαση για το οποίο εξετάζεται αν είχε οικονομικό όφελος.

Ακόμη φαίνεται να προχωρούσε σε σχετικές αναρτήσεις τα τελευταία χρόνια σε ελληνικό site που προχωρά σε ενημερώσεις για την λειτουργία των οίκων ανοχής και με «κριτική» για πληρωμένα ερωτικά ραντεβού.

Αρχικά, χρησιμοποιούσε σε αυτό τον πρώτο κωδικό που περιλαμβάνει την χρονολογία γέννησης του. Ομως, φαίνεται ότι μετά τις αρχικές δικαστικές ενέργειες σε βάρος του χρησιμοποίησε από τον Οκτώβριο του 2019 ως δεύτερο «ψευδώνυμο» το ίδιο γραμματικό μέρος αλλά πλέον συνοδευόταν με τον αριθμό «75».

Με αυτό τον κωδικό έχει προχωρήσει σε αναρτήσεις με γυμνές φωτογραφίες άλλων γυναικών με τις οποίες διατηρούσε μέχρι και πρόσφατα ερωτική σχέση. Μάλιστα σε αρκετές από αυτές «κομπάζει» για την επιτυχία να έχει δεσμό μαζί τους, ενώ όταν άλλοι χρήστες του ζητούν κι άλλες φωτογραφίες της ερωτικής συντρόφου του ή πληροφορίες για την ηλικία της κλπ, αυτός τους τροφοδοτεί με νέο υλικό και σχετικά δεδομένα. Κι όλα αυτά βεβαίως μέχρι και προ μερικών μηνών.

Δείτε το ρεπορτάζ παρακάτω από τις ειδήσεις του Mega

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά τη νέα απολογία

Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μία υπόθεση - Kρατούμενος για την άλλη

Παναγιωτόπουλος: Νέα μήνυση κατά του παρουσιαστή - Στον Εισαγγελέα και πάλι για να απολογηθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved