Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά τη νέα απολογία
Showbiz

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά τη νέα απολογία

Στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε  πριν τις 10 ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και απολογήθηκε για τη δεύτερη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του.

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα έφτασε στο δικαστικό μέγαρο στις 9.40 και βρέθηκε από διαφορετική είσοδο στο υπόγειο πάρκινγκ, προκειμένου να αποφύγει τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Απολογήθηκε για την δημοσιοποίηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

Σήμερα, απολογήθηκε για τη νέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που ασκήθηκε σε βάρος του για δημοσιοποίηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου, έπειτα από τη νέα μήνυση που υπέβαλε μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη προχθές το βράδυ, η οποία φέρεται να βρήκε τα βίντεο της σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής. Η γυναίκα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως προκειμένου να την πείσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να καταγράψουν τις ερωτικές τους στιγμές, της είπε ότι θα παντρευτούν.

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα απολογήθηκε χθες για παρόμοια υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων ήταν και η καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης λίγα λεπτά πριν τις 10 το πρωί, μπήκε στα δικαστήρια μέσω του υπόγειου πάρκινγκ της οδού Πολυτεχνείου και μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε επίσης:

Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μία υπόθεση - Kρατούμενος για την άλλη

Παναγιωτόπουλος: Νέα μήνυση κατά του παρουσιαστή - Στον Εισαγγελέα και πάλι για να απολογηθεί!

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι 4 νέες καταγγελίες πριν την απολογία – Τι θα υποστηρίξει στον ανακριτή

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφτασε στον ανακριτή – Ανοιχτό το ενδεχόμενο προφυλάκισης (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved