Αποκαλυπτικός ο Παρτσαλάκης στο Mega Καλημέρα: «Μου κατέστρεψε τη ζωή. Κουράστηκα να συνέλθω»
Media

Αποκαλυπτικός ο Παρτσαλάκης στο Mega Καλημέρα: «Μου κατέστρεψε τη ζωή. Κουράστηκα να συνέλθω»

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε στο MEGA Kαλημέρα για τη Γη της ελιάς, που υποδύεται τον Λυκούργο και αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ‘Γη της ελιάς’. Την έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος αυτή τη σειρά. Νιώθουμε έτσι ότι κάνουμε και εμείς. Είναι μια ευτυχισμένη στιγμή».

Όσον αφορά τη Γη της Ελιάς αποκάλυψε: Είναι ένας θετικός ήρωας. Ξεκινάει με την εγκατάλειψη της δικηγορίας, μετά από μια ατυχία. Από εκεί και πέρα είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει το άδικο και προσπαθεί να ισορροπήσει το παλαιό -που παίρνω το νόμο στα χέρια μου και καθαρίζω- με το καινούργιο. Έχει τελειώσει τη Νομική, δεν ζει στη Μάνη και προσπαθεί να ισορροπήσει τα πράγματα. Η Βάνα θεωρώ ότι δεν θα αποφασίσει να κάνει το Λυκούργο ηλίθιο. Έχει ήδη καταλάβει κάποια πράγματα».

Και πρόσθεσε ο ηθοποιός στην Ελεονώρα Μελέτη: «Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο πρέπει να ανεβαίνει η διάθεσή τους. Μπήκα στα 71. Κάνω κοντά 50 χρόνια θέατρο. Τα τελευταία δύο χρόνια κάνω μόνο τηλεόραση. Αν ζούσα από την αρχή θα έκανα τα ίδια. Είναι χοντρό αλλά στη ζωή μου ζω περισσότερο και σκέφτομαι λιγότερο. Ζω την κάθε στιγμή, δεν μπορώ να ζω σε ένα γκρίζο τοπίο. Προτιμώ άσπρο ή μαύρο. Δεν βάζω μπροστά τη λογική, προτιμώ το συναίσθημα».

Για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωή του αποκάλυψε: «Όταν ένας άνθρωπος αποφάσισε να με προσβάλει με μια συμπεριφορά του και ένιωσα ότι μου κατέστρεψε τη ζωή. Δεν είχε δικαίωμα να το κάνει. Κουράστηκα πολύ να συνέλθω και να σταθώ στα πόδια μου».

Όσον αφορά τους συναδέλφους του ο ηθοποιός τόνισε ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά. «Δεν είμαι το καλό παιδί, που όλα τα βλέπει καλά. Θεωρώ ότι αυτοί για τους οποίους έχεις να πεις μόνο καλά, είναι επικίνδυνοι».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Παρτσαλάκης: Η ηλικία, οι γάμοι, οι σχέσεις με τα παιδιά του και ο καρμικός ρόλος στη σειρά

Γιώργος Παρτσαλάκης: Δείτε τους κούκλους γιους του! (Photos)

Γιώργος Παρτσαλάκης: Λύγισε ο ηθοποιός – «Με διέλυσες»! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved