Γιώργος Παρτσαλάκης: Η ηλικία, οι γάμοι, οι σχέσεις με τα παιδιά του και ο καρμικός ρόλος στη σειρά
Showbiz

Γιώργος Παρτσαλάκης: Η ηλικία, οι γάμοι, οι σχέσεις με τα παιδιά του και ο καρμικός ρόλος στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και αξιόλογους Έλληνες ηθοποιούς με καριέρα ζηλευτή και πορεία εξαιρετική τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στο θεατρικό σανίδι. Μάθε τα πάντα γύρω από την προσωπική του ζωή, τους γάμους του, τις σχέσεις που έχει με τα παιδιά του αλλά για την καταγωγή και την ηλικία του.

Η καταγωγή, η ηλικία και οι τηλεοπτικές επιτυχίες με ρόλους που άφησαν εποχή

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι γεννημένος στις 13 Νοεμβρίου το 1951, είναι δηλαδή 70 χρονών και κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του εργάστηκε στο θέατρο ενώ έκανε και κάποιες εμφανίσεις στον κινηματογράφο. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από πρωταγωνιστικούς ρόλους σε διάφορες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές του είναι η κωμική σειρά Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή όπου υποδυόταν τον Μάκη. Μετά την επιτυχία της σειράς ακολούθησαν διάφορες κωμικές σειρές όπως Θα σε δω στο πλοίο, Miss Νταίζη, Ελλάς το μεγαλείο σου, Έρωτας με επιδότηση Ο.Γ.Α. και Μου το κρατάς μανιάτικό.

Επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από 9 χρόνια απουσίας τον Σεπτέμβριο του 2017 μέσα από τη δραματική σειρά Το Τατουάζ, στον καθημερινό πρόγραμμα του Alpha TV. Εκεί συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου και τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου τις σεζόν 2017-2019, υποδυόμενος τον Παύλο Μελά.

Η συνεργασία του με τους δημιουργούς συνεχίστηκε και τις σεζόν 2019-2021 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τη σειρά 8 Λέξεις, όπου υποδύθηκε τον ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού Άκη Αρώνη. Στις αρχές του 2021 έγινε γνωστό πως η συνεργασία του με τους Γεωργίου-Δημητρίου πρόκειται να συνεχιστεί για πέμπτη σεζόν στην καθημερινή σειρά του MEGA Η Γη της Ελιάς

Ο ρόλος του Λυκούργου στη Γη της Ελιάς

Ο Λυκούργος Μπράτης ήταν κολλητός φίλος, από την παιδική ηλικία, του αδικοχαμένου Πέτρου Στεφανέα. Σκληρός Μανιάτης, με μπέσα και φιλότιμο. Έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, τη δικηγορία, και ασχολείται με το μποστάνι του. Η αναζωπύρωση της βεντέτας τον αναγκάζει να σταθεί στο πλευρό της Χάιδως και του Φίλιππου, προσπαθώντας να αποτρέψει τα χειρότερα. Υπάρχει παρελθόν ανάμεσα σ’ εκείνον και την οικογένεια Βρεττάκου, που τον βαραίνει, όμως, με τύψεις...

Οι γάμοι

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης έχει κάνει τρεις γάμους και έχει αποκτήσει δυο παιδιά.

«Έχω κάνει τρεις γάμους και γενικά ήμουν παντρεμένος σε όλη μου τη ζωή! Από τα 30 μου και μετά παντρεύτηκα, κι έτσι εδώ και 30 χρόνια, διαδοχικά, ήμουν παντρεμένος με τρεις γυναίκες και έχω δύο παιδιά. Δεν υπάρχει χωρισμός χωρίς πόνο. Στην περίπτωση, δε, που υπάρχουν παιδιά, τότε ο πόνος είναι ακόμα μεγαλύτερος. Με πόνεσαν ορισμένοι άνθρωποι και αντίστοιχα κι εγώ με τη σειρά μου πόνεσα κάποιους άλλους. Ας με συγχωρήσουν τα παιδιά μου για τον πόνο που τους προκάλεσα, για αυτές τις συνθήκες που δημιούργησα», έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του

Οι σχέσεις με τα παιδιά του

Μπορεί σαν Λυκούργος να έχει μια κόρη στη σειρά και μια εγγονή, όμως στην πραγματική του ζωή ο Γιώργος Παρτσαλάκης έχει δυο γιους, τον Μανώλη 31 χρονών και τον Διαμαντή 21 ετών!

Ο ηθοποιός όπως έχει αναφέρει: «Ο μεγάλος γιος μου, o Mανώλης άνοιξε μπεργκεράδικο. Έχει ένα στο Ίλιον και άνοιξε και ένα στο Αιγάλεω που σημαίνει ότι πάει καλά... Και ο μικρός μου είναι ο Διαμαντής μου, θα ασχοληθεί με την υποκριτική. Θέλει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, όχι ως σκηνοθέτης αλλά σαν ηθοποιός...». Και τόνισε: «Δεν έχω πει ποτέ όχι στα παιδιά μου, στα όνειρά τους. Είμαι μαζί τους όσο extreme και να ακούγεται, όσο υπερβολικό ενδεχομένως και να ακούγεται. Είμαι πολύ δημοκρατικός... ».

Δες φωτογραφίες από το Instagram του

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Παρτσαλάκης: Δείτε τους κούκλους γιους του! (Photos)

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Ο Λυκούργος δεν αντέχει την αδικία»

Γιώργος Παρτσαλάκης: Λύγισε ο ηθοποιός – «Με διέλυσες»! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved