Εκτός εαυτού ο Παύλος Χαϊκάλης: Καταγγέλλει διασυρμό από τα κανάλια – «Αυτό είναι ανθρωποφαγία»
Media

Εκτός εαυτού ο Παύλος Χαϊκάλης: Καταγγέλλει διασυρμό από τα κανάλια – «Αυτό είναι ανθρωποφαγία»

«Ξέσπασε» ο Παύλος Χαϊκάλης στον αέρα της εκπομπής, ΜΕGA Kαλημέρα σχετικά με τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι το κοινό του γύρισε την πλάτη και έπαιζε σε άδειο θέατρο.

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για στοχευμένη επίθεση στο πρόσωπό του και ξεκαθάρισε πως τα πλάνα που προβλήθηκαν ήταν από τη γενική πρόβα και όχι από την παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί!

«Μου έγινε πρόταση να πάω για δουλειά, έτυχε να είναι στην Κύπρο. Το δεύτερο που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί τόσο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου, με δήθεν πηχυαίους τίτλους «η επιστροφή του Χαϊκάλη στο θέατρο», λες και είχα εγκαταλείψει το θέατρο. Θα το εγκαταλείψω μετά, μη βιάζεστε!», είπε χαρακτηριστικά!

Και υπογράμμισε στην Ελεονώρα Μελέτη πως οι δημοσιογράφοι έχουν αποκτήσει εμμονή με το πρόσωπό του για το τι κάνει κι αν συνεχίζει να δουλεύει στο θέατρο: «Νομικά εγώ σαν πολίτης πως κατοχυρώνομαι από το να διασύρομαι κάθε μέρα από τα κανάλια;», είπε.

Και τόνισε: «Κατηγορούμαι για κάτι; Γιατί διασύρομαι; Γιατί πρέπει να είμαι στο επίκεντρο επειδή πήγα να δουλέψω στην Κύπρο; Εγώ πήγα μόνος μου στο Σωματείο να γραφτώ για να με δικάσουν οι συνάδελφοι και να τους παρουσιάσω τα γεγονότα. Οι συνάδελφοι του Πειθαρχικού ένα χρόνο καθυστερούν γιατί οι άνθρωποι δουλεύουν και δεν ασχολούνται με την υπόθεση όπως θα έπρεπε να ασχοληθούν, όχι ηθελημένα όμως. Περιμένω ένα χρόνο τώρα για την απόφαση και να δούμε τα γεγονότα. Αντί να δούμε την εξέλιξη των γεγονότων χτυπάνε τον Χαϊκάλη!».

Και πρόσθεσε ότι υπόθεση περιπλέκεται διότι στην υπόθεση μπλέχτηκαν και οι συνάδελφοι του στην παράσταση. Επιπλέον, είπε πως όσα ειπώθηκαν ήταν ψέματα ότι οι ηθοποιοί έπαιζαν σε άδειο θέατρο και ότι οι εκπομπές έδειξαν πλάνα από τη γενική δοκιμή. «Γι’ αυτό έγινα έξαλλος χθες», είπε.

«Υπήρχε θέμα, ‘γιατί να δουλέψει ο Χαϊκάλης’ και ‘γιατί του δώσανε δουλειά’. Αυτό είναι ανθρωποφαγία. Εάν αποδειχθεί ότι δεν έχω καμία σχέση με αυτές τις κατηγορίες, τι μέλλει γενέσθαι;».

Και συνέχισε λέγοντας πως σκέφτεται να αποσυρθεί από το θέατρο μετά το τέλος της παράστασης. Ο ίδιος δέχτηκε πρόταση για να δουλέψει το καλοκαίρι, όμως είναι δική του επιλογή να απέχει.

«Παίζουμε με τη ψυχή μας. Δεν μπορώ εγώ να πηγαίνω σε μία δουλειά και να με ρωτάνε όλα αυτά τα ανάροστα. Ποιος επιχειρηματίας μπορεί αυτή τη στιγμή να εμπιστευτεί έναν άνθρωπο όταν τα κανάλια και τα social media τον κατηγορούν; Είναι σαν να του λένε φύγε!».

«Έχω μεγάλη πίκρα και περιμένω τους χρόνους, γιατί έχω μάθει να υπομένω. Ο χρόνος θα δείξει», κατέληξε στο Mega Καλημέρα!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο Πρωινό με τον Χαϊκάλη: «Δημοσιογραφική αλητεία! Έχεις εμμονή μαζί μου Λιάγκα»

Super Κατερίνα: Εκτός εαυτού ο Χαϊκάλης με το Πρωινό: «Διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις»

Παύλος Χαϊκάλης: Πρεμιέρα με άδειο θέατρο για την παράσταση που πρωταγωνιστεί στην Κύπρο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved