Ήλιος: Μια νέα σύλληψη και μια εξαφάνιση αναστατώνουν και βασανίζουν τον Δημήτρη
Media

Ήλιος: Μια νέα σύλληψη και μια εξαφάνιση αναστατώνουν και βασανίζουν τον Δημήτρη

Καταιγιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Ήλιος.

Το αστυνομικό τμήμα και ο Δημήτρης Λαϊνάς αναλαμβάνουν να λύσουν δύο περίεργες υποθέσεις. Συγκεκριμένα, η πρώτη αφορά τη σύλληψη του Διονύση, που σκάει σαν βόμβα στην Καβάλα, και η άλλη την εξαφάνιση ενός γιατρού, στην οποία, όπως όλα δείχνουν, εμπλέκεται η Ιωάννα Γαλανού.

Ο Δημήτρης έχει αναλάβει και φέρει εις πέρας πολλές από τις υποθέσεις που προκύπτουν στην Καβάλα. Η τελευταία του μεγάλη επιτυχία ήταν η σύλληψη του Νο 1 καταζητούμενου, Στέφανου. Έπειτα από αυτό, όμως ο ίδιος αναλαμβάνει δύο νέες υποθέσεις όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς, οι οποίες θα τον απασχολήσουν και θα τον αναστατώσουν. Η πρώτη αφορά τον Διονύση μιας και εδώ και μέρες ακούγονται στην πόλη γι’ αυτόν κάποιες... περίεργες φήμες. Η Λένα δεν είναι σίγουρη πως ο άντρας είναι αθώος και έτσι θέλοντας να μάθει την αλήθεια ζητάει τη βοήθεια της Σοφίας και του Χρήστου. Εκείνοι δέχονται αμέσως να τη βοηθήσουν και ξεκινούν να ψάχνουν στοιχεία για την επιθετική συμπεριφορά του απέναντι σε διάφορες γυναίκες Λίγο αργότερα, ο Διονύσης, καθώς περπατάει στον δρόμο, δέχεται επίθεση από μια εξαγριωμένη κοπέλα. Εκείνος έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Για όσα συμβαίνουν ενημερώνεται και ο Λαϊνάς ο οποίος αποφασίζει να παρακολουθήσει στενά τη συγκεκριμένη υπόθεση. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τον Διονύση, ο οποίος συλλαμβάνεται ύστερα από καταγγελία που γίνεται εις βάρος του! Η είδηση σκάει σαν βόμβα στην πόλη. Παρόλο που εκείνος δηλώνει αθώος και υποστηρίζει πως όσα ισχυρίζονται οι κοπέλες είναι φήμες που θέλουν να τον βλάψουν, η Λένα εξακολουθεί να αμφιβάλλει για την αθωότητα του.

Ο άντρας ανακρίνεται και αφήνεται προς το παρόν ελεύθερος. Όμως οι φήμες εναντίον του εντείνονται προκαλώντας προβληματισμό σε όλους. Ύστερα από αυτό, η Λένα παίρνει μία απόφαση που κλονίζει τον Διονύση. Τα πράγματα για αυτόν είναι δύσκολα, ενώ ο Λαϊνάς έχει γίνει σκιά του και τον παρακολουθεί. Έτσι, κάποια στιγμή, τον βλέπει να φέρεται επιθετικά στην κοπέλα που τον κατήγγειλε και τον φωτογραφίζει αμέσως. Κι ενώ η υπόθεση αυτή δεν έχει κλείσει ακόμη, ανοίγει κι άλλη μία, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης με την ομάδα του να καλούνται να τη λύσουν. Αυτή αφορά τη δικηγόρο Ιωάννα Γαλανού, η οποία εμπλέκεται στην εξαφάνιση ενός γιατρού. Ο Λαϊνάς ξεκινά τις ανακρίσεις και η πρώτη που επισκέπτεται είναι η κόρη της, ενώ στη συνέχεια πηγαίνει να βρει τον Στέφανο στη φυλακή για να του αποκαλύψει όσα στοιχεία ξέρει τόσο για τον γιατρό όσο και για τη δικηγόρο του εργοστασίου. Όλα όσα μαθαίνει τον οδηγούν στο συμπέρασμα πως η Γαλανού είναι μπλεγμένη και σε άλλες παρανομίες. Ο Δημήτρης κλείνεται στο γραφείο του και προσπαθεί να βγάλει άκρη με τις δύο υποθέσεις που τον βασανίζουν. Αποφασίζει να δώσει προτεραιότητα στην τελευταία και προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση του εξαφανισμένου γιατρού, ο οποίος, όπως έμαθε, είχε σχέση με την κόρη της Γαλανού.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Ήλιος: Ο Στέφανος συλλαμβάνεται

Ήλιος: Η Αλίκη βρίσκεται μπλεγμένη σε μια νέα περιπέτεια

Ήλιος: Όλοι είναι αναστατωμένοι αφού δεν έχει βρεθεί ακόμη το πτώμα του Στέφανου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved