Σασμός spoiler: Ο Σπύρος παίρνει τεράστιο ρίσκο και θα τινάξει την καριέρα του στον αέρα
Media

Σασμός spoiler: Ο Σπύρος παίρνει τεράστιο ρίσκο και θα τινάξει την καριέρα του στον αέρα

Σασμός: Μπορεί ο Γιάννης Ζαραφωνίτης να κατάγεται από τη Ναύπακτο, αλλά τηλεοπτικά έχει αρχίσει τα πάρε-δώσε με την Κρήτη.

Ως Σπύρος, ο αστυνομικός ανιψιός της Καλλιόπης, φροντίζει να ενημερώνει κρυφά τη θεία του, ώστε να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά και να προστατεύει την οικογένειά της.

Πολύ σύντομα όμως θα βρεθεί και αυτός στο μάτι του κυκλώνα.

  • Πώς προέκυψε η συμμετοχή σας στο «Σασμό»;

Μετά τις σειρές «Έλα στη θέση μου» του παραγωγού κύριου Καραγιάννη και «Αν ήμουν πλούσιος» σε σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου, στις οποίες συμμετείχα, πληροφορήθηκα για το «Σασμό», ότι γίνονταν οντισιόν, και πέρασα από ακρόαση για το ρόλο του Σπύρου, του ανιψιού της Καλλιόπης που είναι αστυνομικός και της λέει τα πάντα, το τι γίνεται στο τμήμα με το νι και με το σίγμα. Είπα λοιπόν στο σκηνοθέτη ότι στο «Αν ήμουν πλούσιος» έκανα τον τοκογλύφο, στο «Έλα στη θέση μου» αυτόν που ήθελε να πάρει με δόλιο τρόπο μια εταιρεία και τώρα, στο «Σασμό», το διεφθαρμένο αστυνομικό.. Ελπίζω μετά από όλα αυτά να μη με παίρνει με τις πέτρες ο κόσμος που θα με βλέπει στο δρόμο! (γέλια) Τελικά, στο δρόμο όλα πάνε μια χαρά. Ο κόσμος έχει αγαπήσει τόσο το «Σασμό», που μου λένε «γεια σου, ανιψιέ της Καλλιόπης»!

  • Ένας μορφωμένος άντρας, με μόνιμη δουλειά, με αξίωμα και μισθό, πώς τα τινάζει όλα στον αέρα και γίνεται αρχαιοκάπηλος;

Ο Σπύρος δεν συνειδητοποιεί το κακό που κάνει στη χώρα του. Σκέφτεται πως απλώς θα φύγουν μερικά αρχαία, ενώ στην ουσία πουλάει την ιστορία, τον πολιτισμό, την ταυτότητα του στους ξένους. Δεν έχει τον πατριωτισμό και την καλλιέργεια του Μύρωνα σε σχέση με τα αρχαία κεραμικά και γλυπτά. Πραγματικά, όμως, θα ήθελα να ξέρω πώς ένα νέο παιδί, που πέρασε με πανελλαδικές στη Σχολή της Αστυνομίας, δεν μπορεί να καταλάβει το λάθος που κάνει μπαίνοντας στα γρανάζια της αρχαιοκαπηλίας. Ίσως στο μέλλον σεναριακά εξηγηθεί το πάθος του για τα χρήματα. Είναι χρεωμένος, παίζει τζόγο, πίνει, του αρέσει η ακριβή ζωή, η διασκέδαση και οι πολλές γυναίκες. Γιατί όμως ένας αστυνομικός να βάλει σε ρίσκο την καριέρα του για τα χρήματα;

  • Δεν φοβάται ότι θα τον ανακαλύψουν;

Πλέον, έχει αρχίσει και φοβάται. Νιώθει τον κίνδυνο, αλλά πιστεύει ότι η σπείρα είναι τόσο δυνατή που πάντα θα ξεγλιστράει. Παίρνει όμως τεράστιο ρίσκο και θα τινάξει την καριέρα του στον αέρα. Και αν του ξηλώσουν τα γαλόνια, δικαστεί και πάει φυλακή, ως πρώην αστυνομικός δεν θα περάσει καλά. Πιστεύω ότι, αργά ή γρήγορα, ο Αντώνης και η ομάδα του θα τον ανακαλύψουν και οι συνέπειες θα είναι πολύ άσχημες για αυτόν. Φοβερή διαπόμπευση για έναν αστυνομικό η αρχαιοκαπηλία.

  • Ο Σπύρος δεν είναι απόλυτα κακός ή απόλυτα καλός. Και μπροστά στη θεία του κάθεται σούζα!

Την καπετάνισσα τη σέβεται και την υπολογίζει γιατί είναι οικογένεια. Έχουν το ίδιο αίμα, είναι θεία του. Την έχει ενημερώσει μια φορά για το άλλοθι του Πετρή, ότιήταν μαζί με την αδελφή του και δεν σκότωσε αυτός τον Στεφανή, και πρόσφατα τον είδαμε να της λέει ότι η αστυνομία υποψιάζεται τον Μαθιό για τη δολοφονία. Ο Σπύρος δεν έχει κανένα κέρδος από όλο αυτά. Ενημερώνει τη θεία του γιατί αγαπάει το σόι του. Είναι μαντατοφόρος από ενδιαφέρον για τους Σταματάκηδες. Αν το ήξερε αυτό ο Αντώνης, ότι δηλαδή ο Σπύρος είναι ανιψιός της Καλλιόπης, θα είχε ξετρυπώσει άμεσα τον ποντικό στο τμήμα. Αλλά δεν το γνωρίζει.

  • Θα μάθει ο Σπύρος ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή;

Ο Σπύρος έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Μαθιό, όπως και το ότι αν μαθευτεί η σχέση του με την Καλλιόπη στο αστυνομικό τμήμα, δεν τον ξεπλένει ούτε ο Νείλος. Είναι πολλά τα μέτωπα που έχει ανοίξει. Ο Μαθιός μπορεί να είναι συμπαθής στο κοινό, γιατί αγάπησεπολύ και είναι πιστός και παλικάρι, αλλά ο φόνος είναι φόνος. Όσο κάθαρμα και αν ήταν ο Στεφανής, γυναικάς, επιπόλαιος, επιδειξιομανής, δεν του άξιζε ο θάνατος. Ο Μαθιός χάρισε στη Βασιλική την ελευθερία της γιατί δεν μπορούσε να τη βλέπει να υποφέρει. Αλλά ο φόνος δεν είναι λύση, δεν έχει καμία δικαιολογία. Και η Καλλιόπη γίνεται συνένοχος από αγάπη για το παιδί της. Κρύβει το όπλο του φόνου.

  • Ξέρατε τη λέξη «σασμός»;

Όχι, από το ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη έμαθα ότι σασμός σημαίνει συμφιλίωση μετά από βεντέτα και μου έκανε τρομερή εντύπωση, είπε ο Γιάννης Ζαραφωνίτης στο 7 μέρες TV.

Διαβάστε επίσης:

Ξαφνικός χωρισμός για ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ! Τι λέει εκείνη; (photos)

Φιλίτσα Καλογεράκου-Γιάννης Ζαραφωνίτης: Ραντεβού για δύο στο κέντρο της Αθήνας

Μόλις μάθαμε ότι είναι ζευγάρι και άρχισαν και οι φωτογραφίες των παπαράτσι για τον έρωτά τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved