Άγριες μέλισσες: «Η ιστορία με τον Θανασάκη είναι το τελειωτικό χτύπημα για τον Τόλλια»
Media

Άγριες μέλισσες: «Η ιστορία με τον Θανασάκη είναι το τελειωτικό χτύπημα για τον Τόλλια»

Άγριες μέλισσες: Ο Χρήστος Πλαΐνης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο τηλεοπτικός Τόλλιας μίλησε φυσικά για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1.

  • Στα προσεχή επεισόδια, να περιμένουμε ακόμη πιο ισχυρή σύγκρουση με τον Ακύλα;

«Φαντάζομαι ότι ο Ακύλας, ως πιόνι κι αυτός του καθεστώτος θα βρεθεί εμπόδιο και στις απόψεις και σε αυτά που θέλει να κάνει ο Τόλλιας. Λογικά, θα υπάρχει κόντρα, αλλά κάτι πιο συγκεκριμένο δεν γνωρίζω».

  • Γνωρίζει, βέβαια, ότι κρατώντας αυτή τη στάση μπορεί να το πληρώσει ακριβά. Πάντα υπάρχει ο φόβος του καθεστώτος, που μπορεί να βλάψει ακόμη και με δόλιο τρόπο αυτούς που αντιτίθενται...

«Βλέπουμε με ποιον τρόπο αυτό αγγίζει την οικογένειά του, εννοώ σε σχέση με τον Θανασάκη. Αρχίζει να έχει πρόβλημα μέσα στην ίδια του την οικογένεια γιατί ο γιος του έχει πάρει ένα τελείως διαφορετικό δρόμο απ' ό,τι θα ήθελε και απ' ό,τι πιστεύει ο Τόλλιας ότι θα έπρεπε να έχει πάρει». ·

  • Η ιστόρία αυτή είναι η μεγάλη πληγή του;

«Γενικά, από τον πρώτο κύκλο όλο πληγές έχει! Μια με την επιλόχειο κατάθλιψη της γυναίκας του, μια με την κόρητου. Κι αυτή φυσικά είναι μια ακόμη δυσκολία και κάτι που του κοστίζει πάρα πολύ. Είναι μια κατάσταση που δεν του αρέσει καθόλου και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το τελειωτικό χτύπημα γι' αυτόν, μετά από μια σειρά γεγονότων που έχουν προηγηθεί και έχουν ήδη κάνει τη ζωή του πολύ δύσκολη».

  • Πώς θα εξελιχθεί η σχέση πατέρα και γιου;

«Ο μικρός έχει πιστέψει σε ένα όνειρο. Ο πατέρας του, όμως, με την εμπειρία και τη γνώση του, αλλά και τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα να εξελίσσονται, καταλαβαίνει ότι έχει μπει σε ένα πολύ κακό δρόμο. Οι δυο τους θα έρθουν σε σύγκρουση. Ο Τόλλιας προσπαθεί να βρει τρόπους να επικοινωνήσει με το γιο του. Πότε με πιο επιθετικό τρόπο, πότε με το μαλακό, προσπαθεί να τον συνετίσει και να του δώσει να καταλάβει ότι αυτά που συμβαίνουν δεν είναι σωστά».

  • Η Σοφούλα τώρα κρατά πολύ καλή στάση.

Δεν μπορούμε να συσχετίσουμε την περσινή ιστορία με τη φετινή αλλά μπορούμε να πούμε ότι η Σοφούλα έπαθε και έμαθε.Όλη αυτή η ιστορία με τον Βόσκαρη την έκανε πιο επιφυλακτική. Έχει πιο ξεκάθαρο μυαλό, έχει πια σύζυγο τον Άγγελο κι αυτό τη βοηθάει».

  • Η Παγώνα είναι το πιο ισχυρό στήριγμά του;

«Είναι πάντα δίπλα του. Μπορεί να διαφωνούν, να τσακώνονται, να θυμώνουν ο ένας με τον άλλον, αλλά είναι μια σχέση μεπολλή τρυφερότητα και αγάπη Όσο κι αν τους βλέπουμε να διαφωνούν κάποιες φορές,είναι το στήριγμά του».

  • Ο κόσμος έχει αγαπήσει πολύ τους ήρωες της σειράς. Τι σας λένε όταν σας συναντούν;

«Είναι πολύ θετικά και ευχάριστα. Όλοι δεχόμαστε συγχαρητήρια για το ύφος και το ήθος της σειράς, για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα. Είναι μια πολύ καλή συγκυρία για όλους. Έχουμε χαρεί πολύ που η δουλειά μας έχει αντίκτυπο στον κόσμο και εισπράττουμε την αγάπη του, είπε ο Χρήστος Πλαΐνης στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση με την αποκάλυψη του Λιάγκα ότι δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό - Ήθελε να αποχωρήσει η Σκορδά

Άγριες μέλισσες: Ο αδελφός της Σοφούλας μεγαλώνει και φέρνει ανατροπές

Άγριες μέλισσες: Έτσι θα εξελιχθεί ο ρόλος του Τόλια στη Χούντα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved