Καταπέλτης ο Μάριος Ιορδάνου: «Εγώ δεν παραδίδω την ελευθερία μου σε κανέναν κερατά»
Media

Καταπέλτης ο Μάριος Ιορδάνου: «Εγώ δεν παραδίδω την ελευθερία μου σε κανέναν κερατά»

Ο Μάριος Ιορδάνου δεν μάσησε τα λόγια του στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή, «Love it».

Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου και μεταξύ άλλων έδωσαν την δική τους απάντηση στις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε η ταινία «Black Bachelor».

Ο Μάριος Ιορδάνου δήλωσε φανερά ενοχλημένος: «Εγώ δεν στεναχωριέμαι ποτέ και με τίποτα. Πριν από λίγο καιρό πήγα να πεθάνω, πήγα στο θάνατο και γύρισα. Τι να μου πουν οι απόψεις οι καλές, οι κακές, οι μέτριες, οι αποθεωτικές. Δεν μου λέει τίποτα αυτό. Εγώ έζησα μια αφυπνιστική εμπειρία. Γράφονται απόψεις παντού και για όλους.

Δεν μπορείς να προσδιορίσεις τον εαυτό σου από την άποψη που έχουν οι άλλοι για σένα. Γιατί έτσι τους παραδίδεις την ελευθερία σου. Κι εγώ δεν παραδίδω την ελευθερία μου σε κανέναν κερατά. Την ελευθερία μου την έχω και τη φυλώ σαν κόρη οφθαλμού. Γιατί θέλω να είμαι ελεύθερος».

Η Σοφία Καζαντζιάν απάντησε πως: «Ο κάθε άνθρωπος για να κατακτήσει την προσωπική του ελευθερία διανύει μια πορεία στη ζωή του και είναι κάτι που δεν σταματάει ποτέ, παλεύεις μια ζωή. Οπότε, δεν μπορείς να βλέπεις τον εαυτό σου μέσα από τα μάτια των άλλων.

Δεν ήταν στοχευμένη αρνητική κριτική, ήταν ένα άστοχο σχόλιο που ενέπλεκε το κινηματογράφο με τον κορονοϊό. Σε μια πανδημία που μετράμε θανάτους και διασωληνώσεις είναι κακό χιούμορ. Κι εμείς επειδή κάνουμε χιούμορ στην ταινία, δεν ήταν ένα χιούμορ που εμάς μας ταιριάζει».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Τα... έχωσε ο Βαρθακούρης στην Ψυχαράκη: «Ενσυναίσθηση, στοιχειώδεις τρόποι καλής συμπεριφοράς»

Η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορονοϊό - Εκτός τελικού του J2US

Βίκυ Κάβουρα: «Δεν πέρασα καλά στο DWTS. Υπήρχαν άνθρωποι εκεί που μου το έβγαλαν ξινό» (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved