Αποστολία Ζώη: «Μετά από 8 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας μου, στόλισα φέτος και πάλι»
Media

Αποστολία Ζώη: «Μετά από 8 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας μου, στόλισα φέτος και πάλι»

Η Αποστολία Ζώη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη κατά την οποία μίλησε για όλους και για όλα, για την αγάπη της για τα παιδιά, καθώς και για τον θάνατο της μητέρας της, που την συγκλόνισε. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια την ακολουθεί και βρίσκεται δίπλα της σε κάθε της νέο επαγγελματικό βήμα.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Kατερίνα και μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της, που της κόστισε πολύ και την έκανε να καταλάβει πολλά πράγματα για την οικογένεια και τη σημασία της. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή πριν νοσήσει απο τον κορονοϊό και συγκλόνισε με την εξομολογόγησή της. Η Αποστολία Ζώη έχασε την μητέρα της το 2013, ενώ ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή το 2018.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:«Θυμάμαι πάντα τα Χριστούγεννα με τους γονείς μου. Στην παιδική μου ηλικία, η οικογένεια μου ήταν το Α και το Ω. Το καταλαβαίνεις αυτό αργότερα, όταν τη χάνεις οπότε αυτή τη στιγμή δεν το έχω αυτό. Είναι αυτά που τα θυμάμαι πιο έντονα. Αυτές οι γιορτές είναι οι πρώτες που στολίζω. Γιατί μέχρι τώρα είχα πένθος. Είναι η πρώτη φορά και μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί είναι οκτώ χρόνια που δεν έχω στολίσει. Είναι περίεργο που έχω δέντρο και φωτάκια στο σπίτι»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved