J2US τελικός: Οι εμφανίσεις των πρώην παικτών στο stage!
Media

J2US τελικός: Οι εμφανίσεις των πρώην παικτών στο stage!

Ο σημερινός τελικός του J2US είχε πραγματικά τα πάντα: υπέροχες εμφανίσεις, υπέροχες ερμηνείες και επιστροφές, που δεν περιμέναμε και άναψαν τη διασκέδαση.

Είναι το αγαπημένο μουσικό σόου, που τους τελευταίους μήνες μας κράτησε την πιο όμορφη συντροφιά κάθε Σάββατο βράδυ, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν ανελιπώς και να δίνουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Το J2US έφτασε στο τέλος τους και ο μεγάλος τελικός ήταν πραγματικά μαγικός και με ερμηνείες, που θα συζητηθούν. Οι φιναλίστ Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Μαρίνος Κόνσολος και Άννα Μαρία Ψυχαράκη, μαζί φυσικά με το αντίστοιχο ταίρι τους, σύμφωνα και με τα σχόλια των κριτών έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ από την πρώτη στιγμή, που ανέβηκαν στη σκηνή του Just the 2 of Us και πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση.

Αυτό που περιμέναμε όμως να δούμε ήταν και οι εμφανίσεις των παικτών που είχαν αποχωρήσει και δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και τον μεγάλο τελικό, αφού πολλοί από τους τηλεθεατές τους λάτρεψαν και τους είχαν λείψει πολύ. Φυσικά και κάτι τέτοιο συνέβη στον μεγάλο τελικό, αφού αποτέλεσε ένα τεράστιο πάρτι για όλα τα παιδιά που παρευρέθηκαν από την αρχή και έδωσαν το δικό τους στίγμα στο σόου. Στην πρώτη φάση των επιστροφών εμφανίστηκαν: η Εβελίνα Νικόλιζα, o Νίκος Μπάρκουλης, η Ελένη Βουλγαράκη, ο Θάνος Πετρέλης, ο Στέλιος Διονυσίου και ο Δημοσθένης Τζουμάνης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από τον μεγάλο τελικό του J2US:

Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη, η οποία μαζί με τον Νικηφόρο τραγούδησαν το "Αεράκι", μια από τις τελευταίες επιτυχίες της Ελένης Φουρέιρα και πραγματικά προκάλεσαν πανικό. Ο Νικηφόρος τραγούδησε φυσικά και με την Λάουρα Νάργες, που ήταν και εκείνη παρτενέρ του στο σόου και φυσικά είδαμε και την Κέλλυ Κελεκίδου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Τζέιμς Καφετζή με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Δειτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο παρακάτω:

Φυσικά στο σόου είδαμε και τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Κώστα Φραγκολιά, τη Super Κική, τη Μάρα Μεϊμαρίδη και τον Γιώργο Βελισσάρη. Ο Γιώργος Βελισσάρης μάλιστα έκανε την έκπληξη και τραγούδησε και σόλο στο πλατό, ξεσηκώνοντας κοινό και κριτές.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επισης:

J2US: Ο Νίκος Αλιάγας, τα γαλλικά και η αποκάλυψη για το νέο show του Νίκου Κοκλώνη! (video)

J2US τελικός: Το ζεϊμπέκικο του Κόνσολου, η ατάκα της Ψυχαράκη για τον Χάρη και οι.. κόκκινες φωτιές

J2US Tελικός: Η φαντασμαγορική έναρξη, η εμφάνιση του Αλιάγα στο πλατό και η σύνδεση με τη Βανδή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved