J2US τελικός: Η Κατερίνα Στικούδη «ανέβασε την ένταση»- Η hot εμφάνισή της στη σκηνή του σόου!
Media

J2US τελικός: Η Κατερίνα Στικούδη «ανέβασε την ένταση»- Η hot εμφάνισή της στη σκηνή του σόου!

Ο τελικός του J2US  ήταν πραγματικά μαγικός και έκρυβε πολλές εκπλήξεις με την Κατερίνα Στικούδη να ανεβάινει στη σκηνή και να προκαλεί πανικό, με τη μουσική της. 

Είναι το μοναδικό μουσικό σόου, που τους τελευταίους μήνες μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά τα βράδια του Σαββάτου και μας ξεσήκωσε με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις του.

Σήμερα (1-1) το J2US ολοκληρώθηκε και η αγωνία για τους μεγάλους φιναλίστ κορυφώθηκε μέχρι και την τελευταία στιγμή των αποτελεσμάτων, για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Η Κατερίνα Λιόλιου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Σταν, που αντικατέστησε τον Χάρη Βαρθακούρη, και ο Μαρίνος Κόνσολος με την Ελένη Δήμου έβαλαν τα δυνατά τους και κατάφεραν να αποσπάσουν τις καλύτερες κριτικές από την κριτική επιτροπή, αλλά και από τα Tweets των τηλεθεατών, που παρακολουθούσαμε.

Η στιγμή που μάγεψε τους πάντες ήταν όταν η Κατερίνα Στικούδη από το room υποδοχής των διαγωνιζόμενων, ανέβηκε στη σκηνή του J2US και άναψε φωτιές. Τα outfit της ήταν εντυπωσιακά και τα δυο, μιας και η Κατερίνα Στικούδη έχει και ένα απίστευτα καλλίγραμμο σώμα, όπου μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα. Η ίδια επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα με κίτρινο τούλι στην αρχή της εμφάνισής της, ενώ στη συνέχεια μια ολόσωμη στενή μαύρη φόρμα, που άφηνε κενό το δεξί της πόδι, στο οποίο είχε φορέσει μια over the knee μπλε μπότα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την εμφάνισή της:

Διαβάστε επίσης:

J2US τελικός: Οι εμφανίσεις των πρώην παικτών στο stage!

J2US τελικός: Το ζεϊμπέκικο του Κόνσολου, η ατάκα της Ψυχαράκη για τον Χάρη και οι.. κόκκινες φωτιές

J2US: Ο Νίκος Αλιάγας, τα γαλλικά και η αποκάλυψη για το νέο show του Νίκου Κοκλώνη! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved