Ελεονώρα Μελέτη: Έκανε ποδαρικό στο Mega Kαλημέρα με το πιο σικ κούρεμα! Η αλλαγή στην εμφάνισή της
Media

Ελεονώρα Μελέτη: Έκανε ποδαρικό στο Mega Kαλημέρα με το πιο σικ κούρεμα! Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Mega Καλημέρα: Πιο όμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ η Ελεονώρα Μελέτη στην πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς!

Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα συνδυασμένο με φούξια γόβες και με μια αλλαγή που δεν περιμέναμε!

Η Ελεονώρα έκοψε τα μαλλιά της κοντά, κάνοντας ένα υπέροχο κοντό καρέ, την πιο σικ τάση. Με ένα τεράστιο χαμόγελο καλωσόρισε τους τηλεθεατές στην εκπομπή της ενώ έσπασε και το ρόδι για «καλή χρονιά».

Όπως ήταν φυσικό δέχτηκε τα πιο κολακευτικά σχόλια από τους συνεργάτες της ενώ κι εκείνη με τη σειρά της έστειλε τις πιο θερμές ευχές της για μια χρονιά γεμάτη όμορφες στιγμές και υγεία.

Δες το σχετικό απόσπασμα

«Καλή αποκοπή δε θα Λέμε σε λίγες ώρες?

Ε γιατί να μην το κάνουμε κ πράξη!!! Σας εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου με το νέο έτος να αποκοπείτε από οτιδήποτε κ οποιοδήποτε σαν κρατάει πίσω, δεν σας εξελίσσει, δεν σαν κάνει να χαμογελάτε…

σήμερα πήγα από τον @panoskallitsis @panoskallitsissalon κ μου έλεγε πως τα μαλλιά πέρα από τη ρίζα που είναι ζωντανή, είναι απλά ένα σύνολο από νεκρά κύτταρα… γι αυτό κ δεν πονάει η τρίχα, παρά μόνο στη ρίζα της! Το κούρεμα έχει πολύ συμβολικό χαρακτήρα να ξέρετε. Καθώς μαζί με τις τρίχες/νεκρά κύτταρα φεύγει κ ενέργεια που φέρετε. Γι αυτό κ σε πολλές χώρες είναι έθιμο τη τελευταία λέρα του χρόνου να ρίχνουν ένα μικρό κουρεματάκι! Στη δίκη μας περίπτωση ήταν απλά το κέφι μας! Καλή χρόνια σας εύχομαι !!! Με υγεία σωματική κ ψυχική, σε όλους εσάς κ τις οικογένειες σας!», είχε γράψει η ίδια στο Instagram της την ημέρα που έκανε την αλλαγή στα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/CYJ2vhDMMQy

Διαβάστε επίσης

Μελέτη για την αμήχανη στιγμή Χαλκιά – Μαλέσκου: «Η Ιωάννα ήταν ψύχραιμη και ευγενής…»! (Video)

Mega Καλημέρα για αναχώρηση των Survivors: «Είναι κουκουλωμένοι! Είναι τρομακτική η εικόνα»!

Μαρία Μπεκατώρου: Όσα αποκάλυψε στην Μελέτη για το «The Chase» - Θα παρουσιάσει το X- Factor;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved