Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η νέα εμφάνιση με την σύζυγό του – «Στα κάρβουνα μην σκάσει νέα καταγγελία»
Media

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η νέα εμφάνιση με την σύζυγό του – «Στα κάρβουνα μην σκάσει νέα καταγγελία»

Νέα εμφάνιση με την σύζυγό του έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με το Πρωινό να προβάλλει να πλάνα και την δημοσιογράφο, Κέλλυ Χεινοπώρου να δίνει όλο το ρεπορτάζ στην εκπομπή.

«Ο παρουσιαστής βρίσκεται στα… κάρβουνα μην σκάσει κάποια νέα καταγγελία εναντίον του. Στα κάρβουνα βρίσκονται και γυναίκες με τις οποίες ο παρουσιαστής είχε συνάψει στο παρελθόν σχέση. Μέσα στις γιορτές μάλιστα μιλούσαν με δικηγορικά γραφεία, μήπως και βρίσκονται και οι ίδιες σε κάποιο βίντεο, η υπόθεση δεν έχει κλείσει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κέλλυ Χεινοπώρου.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνεχίζει την ίδια στάση… σιωπής μετά από όλα όσα έχουν συμβεί.

Όπως θα δεις και στα πλάνα που εξασφάλισε το Πρωινό, ο παρουσιαστής μαζί με την σύζυγό του, της οποίας το πρόσωπο είδαμε για πρώτη φορά, έκανε τη βόλτα του παρέα με τον σκύλο τους αγνοώντας τις κάμερες.

Δες το σχετικό απόσπασμα

«Είμαι ικανοποιημένη με την τροπή που πήρε η υπόθεση και μετανιώνω που δεν έγινε όλο αυτό νωρίτερα απλά ο φόβος για το διασυρμό με έκανε να κάνω πίσω. Δυστυχώς υπάρχουν τώρα άνθρωποι που ψάχνουν το βίντεο και σάιτ που ανταλλάζουν πληροφορίες και link από τα βίντεο μου που υπάρχουν ακόμα ύστερα από αναδημοσιεύσεις. Όποτε για αυτό το λόγο αυτή η πράξη συσχετίζεται με μια μόνιμη ηθική βλάβη καθώς αυτό που έκανε αυτός ο άνθρωπος θα είναι κάτι που θα βρίσκω μπροστά μου όλη μου την ζωή.

Από το 2019 πρέπει να μπαίνω συνέχεια σε σάιτ και να ψάχνω τον εαυτό μου και να προσπαθώ να τα κατεβάζω. Μιλάμε για χιλιάδες ανθρώπους που είδαν τα βίντεο μου και ο αριθμός αυτών που μπορεί να το έχουν κατεβάσει είναι άγνωστος. Όποτε είμαι ικανοποιημένη αλλά με λυπεί το γεγονός ότι η δική μου υπόθεση θα δικαστεί σαν πλημμέλημα ενώ οι υπόλοιπες υποθέσεις σαν κακούργημα», ήταν οι τελευταίες δηλώσεις της πρώην συντρόφου του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved