Εκτός εαυτού ο Χαϊκάλης! Οι δηλώσεις για τη Φαίη Σκορδά – Τι έλεγε την ίδια ώρα ο Λιάγκας στο Πρωινό
Media

Εκτός εαυτού ο Χαϊκάλης! Οι δηλώσεις για τη Φαίη Σκορδά – Τι έλεγε την ίδια ώρα ο Λιάγκας στο Πρωινό

Στην εκπομπή Super Κατερίνα φιλοξενήθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης το πρωί της Δευτέρας (3-01) και ξέσπασε κατά της Φαίης Σκορδά.

«Η Φαίη γύρισε και μου έλεγε για το παλαιάς κοπής. Για αυτό το ανέβασα για να εξηγήσω κάποια πράγματα».

«Θίγεσαι; Γιατί βγάζεις μια κατηγορία που δεν υπάρχει; Γιατί εγώ πέρυσι είχα βγει στην εκπομπή σου και να εξηγήσω και μου βγάλατε άλλους από δίπλα και μου επιτεθήκατε», είπε απευθυνόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία προσπαθούσε να ηρεμήσει την κατάσταση.

«Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι. Δεν πρέπει να απολογηθώ; Επί ενάμισι μήνα θίγομαι και διασύρομαι κανονικά. Όλη αυτή η γλωσσοφαγιά γιατί πάω να δουλέψω, τον Θεό σου δηλαδή», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης λίγο νωρίτερα αναφερόμενος στην κόντρα του με το Πρωινό.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Λιάγκας έλεγε στο Πρωινό:

«Θλίβομαι για τον Παύλο Χαϊκάλη που εξακολουθεί να λέει ψέματα. Δεν είναι ωραίο για έναν άνθρωπο σε αυτή την ηλικία και με αυτή την αξιολογότατη πορεία, είναι από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς, δυστυχώς είναι ωραίο να είμαστε κωμικοί στο θέατρο όχι κωμικοί στη ζωή. Και έχει γίνει κωμικός στη ζωή του ο Παύλος Χαϊκάλης και αυτό είναι το λάθος του, λέγοντας ψέματα. Θλίβομαι. Είναι ψέμα»

Τι είχε συμβεί στο Πρωινό

«Ντροπή, ντροπή αυτό που κάνετε! Θέλετε να με εξοντώσετε! Δημοσιογραφική αλητεία… έχεις εμμονή μαζί μου Γιώργο! Έλεος», είχε πει πριν μέρες και υπογράμμισε ότι η εκπομπή έκανε λάθος μιας και τα πλάνα δεν ήταν από την παράσταση αλλά από την πρόβα.

Ο ηθοποιός ήταν έξαλλος και ο Γιώργος Λιάγκας μάταια προσπαθούσε να πάρει τον λόγο: «Τι λες Παύλο; Δεν έχω αμφισβητήσει ποτέ το ταλέντο σου! Τι λες; Πότε σε έχω κυνηγήσει ρε Παύλο;»! Μάλιστα κάποια στιγμή πέταξε το ακουστικό του γιατί δεν μπορούσε να ακούσει τον ηθοποιό και να του απαντήσει!

Στο τέλος ο παρουσιαστής, είπε: «Λυπάμαι πολύ… τους έχω στηρίξει πολύ τους ηθοποιούς»!

Διαβάστε επίσης

Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης για τις καταγγελίες – Σε αμηχανία η Κατερίνα Καινούργιου από την ένταση

Παύλος Χαϊκάλης: Τελευταία εξέλιξη: Αναστέλλεται η θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί – Τι συνέβη;

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε on air κατά του Χαϊκάλη: «Είναι ντροπή! Λέει ψέματα, τέλος»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved