Μπόμπα: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση και η αποστομωτική απάντηση για την προβολή στα social media
Media

Μπόμπα: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση και η αποστομωτική απάντηση για την προβολή στα social media

Την εκπομπή Το Πρωινό επέλεξε η Χριστίνα Μπόμπα για την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον ερχομό των διδύμων κοριτσιών της.

Η Χριστίνα Μπόμπα όμορφη και εμφανώς αδυνατισμένη σε μια από τις σπάνιες εξομολογήσεις της, μίλησε για όλα ενώ αποστομωτική ήταν η απάντησή της σε όλους εκείνους που κατηγορούν εκείνη και τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη ότι υπερπροβάλλουν την προσωπική τους ζωή μέσα από τα social media.



«Σίγουρα αυτό θέλουμε, αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον. Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους. Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό», είπε και συνέχισε:

«Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί. Τώρα πια γυναίκες που είναι αντίστοιχη θέση με εμένα, πιο πριν γυναίκες που ήθελαν να ταξιδέψουν. Ανάλογα με το τι ασχολούμαι, υπάρχει επικοινωνία και αυτό εμένα μου αρέσει, αλλά και στον Σάκη…

Γενικά δεν είμαστε άνθρωποι που είμαστε κλειστοί. Είμαστε πολύ ανοιχτοί», πρόσθεσε η Χριστίνα Μπόμπα.

Διαβάστε επίσης

Μπόμπα- Τανιμανίδης: Η πρώτη τους βόλτα για το 2022 με τα κορίτσια τους- Το τρυφερό ποστ!

Μπόμπα–Τανιμανίδης: Έτσι υποδέχτηκαν το 2022 – Ποιος κέρδισε το φλουρί; Οι μαγικές φωτό από το σπίτι

Μπόμπα- Τανιμανίδης: Μας δείχνουν για πρώτη φορά τα πρόσωπα των μωρών τους- Λιώσαμε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved