Survivor: Αυτη η ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία-  Απίστευτη ένταση για Βαλάντη- Χατζηγεωργίου!
Media

Survivor: Αυτη η ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία- Απίστευτη ένταση για Βαλάντη- Χατζηγεωργίου!

Το σημερινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor  είχε πραγματικά τα πάντα: δυσκολίες, ανατροπές, δύναμη και έναν στόχο, που μια ομάδα δεν κατάφερε να βρει εύκολα. 

Η πέμπτη σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες και έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό, που καθημερινά το παρακολουθεί και ήδη έχει ταχθεί με το μέρος των αντίστοιχων ομάδων.

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor (3-1) είχε πολλές ανατροπές, με τον πρώτο αγώνα ασυλίας να δυσκολεύει τους παίκτες και των δυο ομάδων κατά πολύ, αφού οι ίδιοι έπρεπε να είχαν αντίληψη, δύναμη, ένταση και σίγουρα πολύ καλό στόχο, για να καταφέρουν να κερδίσουν έναν πόντο για την ομάδα τους.

Οι Μαχητές κέρδισαν από την αρχή ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των διασήμων, καθώς είχαν καλύτερο στόχο και βρισκόντουσαν λίγα δευτερόλεπτα μπροστά στην ταχύτητα. Η σηματική απόσταση μεταξύ Μαχητών και Διασήμων, έδειχνε να αγχώνει την δεύτερη ομάδα, καθώς είδαμε να συμβαίνουν απίστευτες εντάσεις μεταξύ των παικτών. Η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν εκείνη που κατέρευσε στον στίβο μάχης και ενώ έδωσε το εκατό τοις εκατό της ενέργειάς της, δεν κατάφερε να κερδίσει μαζί με την Αθηνά τον πόντο για την ομάδα της.

Απίστευτη ένταση στο σημερινό αγώνα του Survivor είδαμε να εκτυλίσσεται και μεταξύ του Γιάννη Χατζηγεωργίου και του Βαλάντη. Ο Βαλάντης του έκανε μια παρατήρηση με αρκετά έντονο ύφος και ο Γιάννης εκνευρίστηκε, φωνάζοντάς του ότι τον έχει βάλει στο μάτι και ότι συνέχεια του κάνει παρατηρήσεις χωρίς κανέναν λόγο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ο Σπύρος, που νοσηλευόταν από την ομάδα των μαχητών είδαμε ότι επέστρεψε από το νοσοκομείο και ήταν έτοιμος να ριχτεί και πάλι στον στίβο μάχης.

Η αναμέτρηση, που έκρινε και την νίκη ήταν μεταξύ του Απόστολου Ρουβά και του Θανάση Βέλλου. Το σκορ ήταν 9-3 και ενώ οι Διάσημοι διατηρούσαν μια απόσταση ασφαλείας, ο Θανάσης κατάφερε να κερδίσει να να κάνει το πολυπόθητο 10-3 για τους Μαχητές, οι οποίοι κέρδισαν και τη πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Κατέρρευσε η Μυριέλλα Κουρεντή- Δεν μπορούσε να αναπνεύσει!

Survivor: Ο αγώνας ασυλίας, η διαφωνία στα ματσαρίσματα και τα νεότερα για την υγεία του Σπύρου

Survivor: Η Ελισάβετ Σπανού «καρφώνει» την Μυριέλλα Κουρεντή: «Έχω ακούσει, έχει συζητηθεί ότι…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved