Κωνσταντίνα Μιχαήλ για τον πατέρα της: «Αγαπιόμασταν αλλά είχαμε διάφορες ρήξεις»
Media

Κωνσταντίνα Μιχαήλ για τον πατέρα της: «Αγαπιόμασταν αλλά είχαμε διάφορες ρήξεις»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία μίλησε ανοιχτά για τους γονείς της, τη σχέση της μαζί τους, αλλά και το πόσο δύσκολα πέρασε με τον θάνατο του πατέρα της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, το οποίο την ακολουθεί για πολλά χρόνια και την θαυμάζει πολύ για την πορεία και την καριέρα της.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" και μίλησε αναλυτικά για την σχέση που είχε με τους γονείς της αλλά το πόσο δύσκολο είναι να είσαι σωστός γονιός. Η ίδια επικοινωνεί και με νεότερα παιδιά και παίρνει πάντα την άποψή τους για αυτά τα θέματα, κάτι που εκείνη θεωρεί και αρκετά χρήσιμο. Τέλος μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της, αλλά και τη σχέση που είχε μαζί του, που αν και είχαν εντάσεις, υπήρχε πολλή αγάπη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:«Δεν κλείνεις ποτέ τους λογαριασμούς με τους γονείς, παρά μονάχα με τον πατέρα μου ο οποίος απεβίωσε. Μέχρι να αποβιώσει περάσαμε δύσκολα. Δηλαδή μαλάκωνε, μαλάκωνε, μαλάκωνε ώσπου τα βρήκαμε και ευτυχώς τα βρήκαμε και αγαπηθήκαμε μέχρι τέλους».

«Αγαπιόμασταν αλλά είχαμε διάφορες ρήξεις. Αλλά για προχωρήσεις στη ζωή θα πρέπει και να κοιτάς το κοντινό σου περιβάλλον για να μπορείς να συνεννοήσε. Αλλιώς θα πλακωνόμασταν στους δρόμους... Βεβαίως και δεν υπάρχει τέλειος γονιός. Καμιά φορά, επειδή κάνω παρέα με πολύ νεότερους ανθρώπους και μου αρέσει πολύ, τους λέω να μου πουν πως θα ήθελαν να τους μιλήσω. Τι θα ήθελες δηλαδή να σου πει για να είσαι βέβαιος πως δεν σε καταπιέζει ο γονιός»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Το gossip-tv στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη"! Οι λαμπερές παρουσίες!

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Λύγισε on air – Τα λόγια που συγκλόνισαν την Ελένη Μενεγάκη

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Οι κακοποιητικές συμπεριφορές, ο έρωτας και το ενδεχόμενο ενός γάμου (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved