Το gossip-tv στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη"! Οι λαμπερές παρουσίες!
Gossip Specials

Το gossip-tv στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη"! Οι λαμπερές παρουσίες!

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, βρεθήκαμε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη", μιας πραγματικής υπερπαραγωγής, που το μόνο σίγουρο θα μας μεταφέρει το μήνυμα της σημασίας της ανθρώπινης ύπαρξης και της "αγκαλιάς" προς τους συνανθρώπους μας.

Με τη σταδιακή επιστροφή της ψυχαγωγίας στην καθημερινότητά μας, είναι πλέον σαφές ότι οι θεατρικές και κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν από πλήθος κόσμου, που σίγουρα είχε νοσταλγήσει την τέχνη και προσπαθεί να βρίσκει μια μικρή διέξοδο. Έχουμε δει ότι ολοένα και περισσότερες θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές παραγωγές εμφανίζονται, με αποτέλεσμα να υπάρχει και πλήθος επιλογών για το κοινό, το οποίο ανυπομονεί για τις νέες προτάσεις.

Αυτό ακριβώς έρχεται να συμπληρώσει και τη χαρά των ηθοποιών, οι οποίοι βλέπουν ότι η δουλειά τους αρέσει και εκτιμάται και εν τέλει παίρνουν και τα πιο διθυραμβικά σχόλια από το κοινό. Οι ίδιοι ανυπομονούσαν για αυτήν την εξέλιξη στην καθημερινότητα, αφού θεωρούν ότι η τέχνη είναι ένας διαρκής τρόπος έκφρασης, όπου ο ηθοποιός καταθέτει την ψυχή του και το κοινό μοιράζεται τα συναισθήματά του. Είναι ένα ιδιαίτερο δούναι και λαβείν.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας

Το βράδυ της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου, το gossip-tv βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη", που φέρει την υπογραφή της Μιμής Ντενίση και του Γρηγόρη Καραντινάκη και στην οποία πρωταγωνιστούν: η ίδια η Μιμή Ντενίση, ο Λεωνίδας Κακούρης, η Κατερίνα Γερονικολού, η Αναστασία Παντούση, η Ταμίλα Κουλίεβα, η Ντίνα Μιχαηλίδου, ο Χρήστος Στέργιογλου, ο Κρατερός Κατσούλης, η Ναταλία Δραγούμη και ο Γιάννης Βογιατζής, ο Burak Hakki, o Daniel Crossley και πολλοί άλλοι Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί.

Είδαμε τους συντελεστές να είναι πραγματικά συγκινημένοι με το αποτέλεσμα της παραγωγής, που δημιουργήθηκε για να τονίσει σημαντικές ιστορικές στιγμές του παρελθόντος και να προκαλέσει δυνατά συναισθήματα στο κοινό. Οι πρωταγωνιστές πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, πιο λαμπεροί και περήφανοι από ποτέ, σίγουροι πως αυτό που κατάφεραν να δημιουργήσουν είναι άρτιο, ποιοτικό και κάτι που το κοινό θα αγκαλιάσει με χαρά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του Λεωνίδα Κακούρη στις κάμερες:

Η μετάβαση από το θέατρο στον κινηματογράφο και η ταινία που θα συζητηθεί

Το έργο "Σμύρνη μου αγαπημένη" ξεκίνησε ως θεατρικό έργο, που έφερε την υπογραφή της Μιμής Ντενίση και ύστερα από τη μεγάλη απήχηση που είχε στο κοινό, μεταφέρθηκε με τον πιο ευφάνταστο τρόπο στη μεγάλη οθόνη. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν σε Λέσβο, Χίο, Αθήνα, Πειραιά και Φάληρο, με σκηνές πραγματικά εντυπωσιακές, που σε μεταφέρουν σε μια... άλλη εποχή.

Στην ιστορία του έργου, όλα ξεκινούν από το 2015 και την Λέσβο, όπου μια Ελληνοαμερικανίδα αποφασίζει να ταξιδέψει εκεί με την εγγονή της, με στόχο να βοηθήσει τους πρόσφυγες, που έχουν καταλήξει στο νησί. Οι απορίες της εγγονής της είναι εκείνες που την κάνουν να της αποκαλύψει την ιστορία της καταγωγής της και της οικογένειάς της, που ενώ ήταν μια από τις πιο γνωστές οικογένειες της Σμύρνης, κατέληξαν και εκείνοι ως πρόσφυγες στη Μυτιλήνη, μετά από την καταστροφή. Το ημερολόγιο που δίνει η ηλικιωμένη γυναίκα στην εγγονή της, ξετυλίγει όλο το κουβάρι και αποκαλύπτει την ιστορία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του Γιάννη Βογιατζή στις κάμερες:

Πιο συγκεκριμένα, βλέπουμε να μεταφέρεται κινηματογραφικά, με τον πιο αριστοτεχνικό τρόπο, η εικόνα της Σμύρνης του παρελθόντος, μιας πόλης με χρώματα, λάμψη και δίψα για ζωή. Η Μιμή Ντενίση, πρωταγωνίστρια και δυναμική οικογενειάρχης, είναι εκείνη που κρατά με τον σύζυγό της (Λεωνίδα Κακούρη) τα ηνία της οικογένειας, σε οποιαδήποτε στιγμή. Η μετάβαση από μια πόλη γεμάτη χρώματα σε ένα μέρος, όπου επικρατεί ο θάνατος είναι μια σκηνή, που πρόκειται να αποτυπωθεί, καθώς μεταφέρει ρεαλιστικά το κλίμα της τότε εποχής του διωγμού.

Πρόκειται για μια παραγωγή υψηλών και διεθνών προδιαγραφών, που έχει έναν μοναδικό στόχο: να μεταφέρει το μήνυμα στον θεατή ότι η καταστροφή της Σμύρνης επαναλαμβάνεται και σήμερα, με όλη την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στη Συρία. Άλλωστε για αυτό και η πρώτη σκηνή της ταινίας απεικονίζει τους πρόσφυγες, που καταφθάνουν στη Μυτιλήνη. Πρωταρχικός σκοπός των συντελεστών είναι να θίξουν το θέμα του προσφυγικού, που χρίζουν μείζονος σημασίας στις μέρες μας, καθώς και το πως οι άνθρωποι πρέπει πάντα να στηρίζουμε τους διπλανούς μας, ανεξαρτήτως καταγωγής, φύλου ή χρώματος.

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι, σε έναν χώρο που αποπνέει... μόνο τέχνη!

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Σμύρνη μου Αγαπημένη", με πλήθος λαμπερών προσκεκλημένων, οι οποίοι έδωσαν το παρών και ευχήθηκαν στους συντελεστές τα καλύτερα, για την μεγάλη επιτυχία, που κατάφεραν να δημιουργήσουν. Ανάμεσά τους, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv συνάντησε: τη Φαίη Σκορδά, τη Μάρα Ζαχαρέα, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη με την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, την Άντζελα Γκερέκου, την Τόνια Σωτηροπούλου, τον Κωστή Μαραβέγια, ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και πολλοί άλλοι...

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Κατερίνα Γερονικολού:

Η "Σμύρνη μου Αγαπημένη" θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, με αφορμή την επέτειο 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Σμύρνη μου αγαπημένη: Γίνεται μίνι σειρά για την ΕΡΤ 1

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη” (video)

Μιμή Ντενίση: Το δημόσιο «ευχαριστώ» μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved