Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η κόντρα Τζώρτζη - Θοδωρή έχει μετατρέψει το σπίτι σε εμπόλεμη ζώνη
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η κόντρα Τζώρτζη - Θοδωρή έχει μετατρέψει το σπίτι σε εμπόλεμη ζώνη

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Καρμέλα, πάλι, συνεχίζει ατάραχη τα σχέδιά της να καταστρέψει το χωριό και φαίνεται πως τα έχει προβλέψει όλα και καταφέρνει να ξεγελάσει τον Μένιο για ακόμη μια φορά

Οι υπογραφές για τις υποθήκες των σπιτιών μπαίνουν και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει. Και όλα αυτά, υπό το άγρυπνο βλέμμα της σατανικής Καρμέλας!

Η Καλλιόπη με την Καρμέλα αποτυγχάνουν παταγωδώς να μεταπείσουν τον διοικητή να άρει την ΕΔΕ, που μοιάζει με μονόδρομο για τον απογοητευμένο Κανέλλο.

Ο εν εξάλλω Παναγής ανακρίνει τη Φιλιώ, για να μάθει με ποιον έχει, τελικά, δεσμό πίσω από την πλάτη του, με τις παρεξηγήσεις να δυναμιτίζουν την κατάσταση όλο και περισσότερο, αφού τελικά καταλήγει στο συμπέρασμα πως η μάνα του τα έχει με… τον Τζίμη!

Η Μάρμω κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να προστατέψει τις τρούφες του χωριού, την ώρα που η κόντρα Τζώρτζη και Θοδωρή έχει μετατρέψει -για ακόμη μια φορά- το σπίτι των Αθηναίων, σε εμπόλεμη ζώνη.

Και όλα αυτά, υπό το άγρυπνο βλέμμα της σατανικής Καρμέλας! Η Κατερίνα και ο Παναγής βλέπουν τυχαία τον Σάββα, που πάει να συναντήσει τον Τζίμη και αποφασίζουν να μάθουν τι μαγειρεύουν αυτοί οι δύο…

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Καρμέλα συνεχίζει ατάραχη τα σχέδιά της να καταστρέψει το χωριό

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο καβγάς του Ηλία με τον Παναγή στενοχωρεί τη Φιλιώ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Οι Πλατανιώτες κοντεύουν να πούνε το νερό νεράκι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved