Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης και η Έλενα προσπαθούν να πείσουν τη Μαρία να κρύψουν τον φόνο
Media

Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης και η Έλενα προσπαθούν να πείσουν τη Μαρία να κρύψουν τον φόνο

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (6/1), ο Σπύρος πείθει τον Νικήτα να συνεργαστούν στο σχέδιό του για την καταστροφή του Ομίλου.

Ο Ορέστης, νευριασμένος με τη μητέρα του, πηγαίνει στο σπίτι και μαζεύει όλα της τα πράγματα για να τα χαρίσει στο Ίδρυμα, όταν η Λουίζα τον προλαβαίνει και τον σταματά μετά από έναν έντονο καυγά. Ο Μιχάλης και η Έλενα προσπαθούν να πείσουν τη Μαρία να κρύψουν τον φόνο από την αστυνομία. Όταν εκείνη ακούει στις ειδήσεις ότι βρέθηκε το πτώμα του Νώντα πανικοβάλλεται και κάνει τα πάντα για να μην κατηγορηθεί το παιδί της.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Η Έλενα βρίσκεται σε πανικό, μετά τον φόνο του Νώντα και προσπαθεί μάταια να κρύψει το όπλο. Ο Μιχάλης δεν καταλαβαίνει τι της συμβαίνει. Ένας δημοσιογράφος προτίθεται να δημοσιεύσει ένα άρθρο για τον θάνατο του Αλέξανδρου και η Λουίζα προσπαθεί να μάθει ποιος διέρρευσε τις πληροφορίες. Όταν πηγαίνει στον Μιχάλη, για να μάθει ποιος μίλησε για τον φόνο του πατέρα της, η Έλενα, που ζηλεύει σαν τρελή, ξεσπά πάνω της. Ο Ορέστης με τον Σπύρο συνεχίζουν τα πονηρά τους σχέδια και βρίσκουν τρόπο να προσβάλλουν τη διαθήκη της Νόρας. Ο Μιχάλης βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Η Έλενα σε πανικό και ο Μιχάλης μπροστά σε δυσάρεστη έκπληξη - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Μόλις Χθες: Η Έλενα ομολογεί στον Μιχάλη και τη Μαρία ότι δολοφόνησε τον Νώντα

Μόλις Χθες: Η Έλενα βρίσκεται σε πανικό μετά τον φόνο του Νώντα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved