Μόλις Χθες: Η Έλενα βρίσκεται σε πανικό μετά τον φόνο του Νώντα
Media

Μόλις Χθες: Η Έλενα βρίσκεται σε πανικό μετά τον φόνο του Νώντα

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (4/12), ο Χρήστος με την Κέλλυ ζούνε μια υπέροχη βραδιά κι ο Αχιλλέας με τη Χριστίνα κρύβονται ακόμα από όλους.

Η Δάφνη, μετά το δημόσιο διασυρμό της, αποφασίζει ένα νέο ξεκίνημα, όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά για όλους. Η Έλενα βρίσκεται σε πανικό, μετά τον φόνο του Νώντα και προσπαθεί μάταια να κρύψει το όπλο. Ο Μιχάλης δεν καταλαβαίνει. Κι όταν η Λουίζα θα έρθει πάλι να τον βρει, προσπαθώντας να μάθει ποιος μίλησε στον δημοσιογράφο για τον φόνο του πατέρα της, η Έλενα, που ζηλεύει σαν τρελή, ξεσπά. Το άρθρο δημοσιεύεται τελικά και η οικογένεια Κεχαγιά γίνεται άνω κάτω, ενώ ο Ορέστης με τον Σπύρο συνεχίζουν τα πονηρά τους σχέδια.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Ο καβγάς του Μιχάλη με τον Σπύρο σοκάρει την Kατερίνα αλλά υπόσχεται στον Σπύρο να μην το πει σε κανέναν αλλά προδίδει την εμπιστοσύνη του. Η Μαρία γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει ότι ο Μιχάλης κοιμήθηκε με τη Λουίζα ενώ μαζί με τον Θάνο αρχίζουν να υποπτεύονται ότι πίσω από τη σφράγιση του οικοπέδου βρίσκεται ο Σπύρος. Ο Ορέστης ψάχνει τρόπο να προσβάλει τη διαθήκη και να μην παραχωρηθεί το σπίτι της Κηφισιάς στον Μιχάλη ενώ ο Σπύρος φεύγει απ’ το σπίτι γιατί δεν μπορεί να δεχτεί την απιστία της Λουίζας. Ο Νώντας εμφανίζεται και πάλι μπροστά στην Έλενα. Η οικογένεια Λάμπρου είναι σε αναβρασμό ενόψει της παρουσίασης του βιβλίου.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Η παρουσίαση του βιβλίου της Δάφνης τελειώνει επεισοδιακά

Μόλις Χθες: Η Μαρία γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει ότι ο Μιχάλης κοιμήθηκε με τη Λουίζα

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος επιτίθεται στην Έλενα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved