Μόλις Χθες: Η παρουσίαση του βιβλίου της Δάφνης τελειώνει επεισοδιακά
Media

Μόλις Χθες: Η παρουσίαση του βιβλίου της Δάφνης τελειώνει επεισοδιακά

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς (3/1), η παρουσίαση του βιβλίου της Δάφνης τελειώνει επεισοδιακά με έναν ακόμη καυγά του Ιάσονα με τον πατέρα του.

Η Κορίνα κάνει μια ιδιαίτερα αισθησιακή φωτογράφιση, προκειμένου να διαφημίσει τα κοσμήματά της σε μεγάλο περιοδικό και γνωρίζει έναν πολύ γοητευτικό φωτογράφο, τον Άλκη.
Η Χριστίνα βγαίνει επιτέλους ραντεβού με τον Αχιλλέα. Η Λουίζα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Σπύρο, ο οποίος συνεχίζει να μην της μιλάει. Ο Ορέστης ψάχνει τρόπο να προσβάλει τη διαθήκη και να μην παραχωρηθεί το σπίτι της Κηφισιάς στον Μιχάλη.

Ο Μιχάλης ετοιμάζει την πρώτη πεζοπορία στο βουνό με ένα γκρουπ πελατών. Η Μαρία και ο Θάνος ψάχνουν να βρουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα αρχαία που βρέθηκαν στο κτήμα του Θάνου έχουν μπει εκεί από τους ανθρώπους του Σπύρου. Θα τα καταφέρουν άραγε να βρουν αποδείξεις; Τέλος η Έλενα ζει με τον φόβο του Νώντα που δεν θα ησυχάσει αν δεν της κάνει κακό. Ο Μίλτος τον βρίσκει και του ζητάει να φύγει από το νησί. Εκείνος το υπόσχεται αλλά θα κρατήσει τελικά τον λόγο του;

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Η Μαρία γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει ότι ο Μιχάλης κοιμήθηκε με τη Λουίζα

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος επιτίθεται στην Έλενα

Αποκλειστικό: Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μπαίνει στη σειρά Μόλις Χθες - Δείτε φωτό από τα γυρίσματα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved