Άγριες Μέλισσες: Έρχονται ανατροπές! Μια αποκάλυψη μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα
Media

Άγριες Μέλισσες: Έρχονται ανατροπές! Μια αποκάλυψη μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα

Άγριες Μέλισσες: Τη Δευτέρα επιστρέφει η σειρά με νέα επεισόδια γεμάτα αναπάντεχες εξελίξεις.

Η απόπειρα δολοφονίας του Ντούνια πήρε αναπάντεχη τροπή και άλλαξε τους ρόλους θύτη και θύματος. Θα καταφέρει ο Πέτρος να γλυτώσει απ’ την εκδικητική μανία του αστυνόμου; Ο Ακύλας έχει μάθει ότι ο Κωνσταντής ήταν ο εραστής της γυναίκας του. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;

Ο Τόλλιας διώχνει τον Θανάση απ’ το σπίτι μετά την αποκάλυψη πως ανήκει στους Άβαντες, ενώ η εμφάνιση ενός ζευγαριού στο νυχτερινό κέντρο του Νικηφόρου και του Κωνσταντή θα φέρει τα πάνω- κάτω.

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την προοπτική του γάμου τους. Για πόσο όμως θα κρατήσει η χαρά τους; Μια αποκάλυψη μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα…

Ο Λάμπρος και ο Ζάχος ανοίγουν τα χαρτιά τους και η έχθρα τους γίνεται πλέον μονόδρομος. Η Ζωή θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα θανάσιμο δίλημμα. Ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο ότι δεν είναι με το μέρος του Ακύλα και ζητά να συνεργαστούνε.

Η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Κωνσταντής ετοιμάζεται για γάμο με τη Δρόσω. Πώς θα αντιδράσει; Ο Λάμπρος έρχεται σε αντιπαράθεση με την Αιμιλία και της ανακοινώνει την πρόθεσή του να πάρει πίσω τη θέση του. Ο Τόλλιας πάει στους Άβαντες για να αντιμετωπίσει τον Θανασάκη. Ο Δούκας ζητά εξηγήσεις από τον Ακύλα για τα λεφτά που λείπουν από το έργο και του δίνει τελεσίγραφο.

Η Μυρσίνη αποφασίζει να γνωριστεί καλύτερα με τη Ρένα, βρίσκοντας έναν σύμμαχο στο πρόσωπό της. Η Ελένη τσακώνεται με τον Λάμπρο εξαιτίας του Ζάχου ενώ η Ασημίνα θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα προσωπικό αδιέξοδο.

Διαβάστε επίσης

Πρωταγωνίστρια Άγριων Μελισσών: «Με έπιασε το στομάχι μου όταν έμαθα για τη διαρροή άσεμνου υλικού»

Άγριες μέλισσες spoiler: «Το Διαφάνι θα πονέσει πολύ από τη μανία του Ακύλα»

Γιώργος Σουξές για Άγριες Μέλισσες: «Φέτος, έπεσαν λίγο τα νούμερα...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved