Γιώργος Σουξές για Άγριες Μέλισσες: «Φέτος, έπεσαν λίγο τα νούμερα...»
Media

Γιώργος Σουξές για Άγριες Μέλισσες: «Φέτος, έπεσαν λίγο τα νούμερα...»

Ο  Γιώργος Σουξές  παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε μεταξύ πολλών για τον γάμο του, αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης από τις Άγριες Μέλισσες, που τη φετινή σεζόν είναι λίγο πεσμένα. 

Είναι ένας από τους πιο λατρεμένους ηθοποιούς του κοινού, με τεράστια πορεία στον χώρο της υποκριτικής, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις, αλλά και κινηματογραφικές ταινίες.

Ο Γιώργος Σουξές μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου
"Super Κατερίνα" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός. Ο ηθοποιός μίλησε αρχικά για τον επικείμενο γάμο του, ο οποίος θα γίνει στις 27 Αυγούστου και δεν έχουν αποφασίσει ακόμα με την γυναίκα του για το αν θα παντρευτούν στο δημαρχείο ή στην εκκλησία. Επιπρόσθετα, μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, όπου κατέχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς, και για τα νούμερα της τηλεθέασης, τα οποία τη φετινή σεζόν έχουν παρατηρηθεί να είναι λίγο πεσμένα, σε σχέση με πέρσι.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Μην πιστεύετε όσα γράφονται. Δε είμαι κατά του γάμου, άμα συμβεί στη ζωή μου, θα το κάνω. Δεν μπορώ να σας πω πώς γνωριστήκαμε με την σύντροφό μου γιατί μου το έχει απαγορεύσει. Θα παντρευτούμε 27 Αυγούστου, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει αν γίνει στην εκκλησία ή στο δημαρχείο. Όλα αυτά τα θέματα περνούν από τα χέρια της»

Για τις Άγριες Μέλισσες: «Φέτος πέσανε τα νούμερα. Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο ότι ξεκινήσαμε αργά, δεν ξέρω γιατί το αποφάσισε το κανάλι, εντάξει αυτό κανονίζει τον προγραμματισμό του. Το δεύτερο είναι ότι είναι δύσκολο φέτος το θέμα της σειράς. Έχει ξυλοδαρμούς, βιαιότητες και κάποιοι άνθρωποι αυτά δεν τα θέλουν γιατί επιστρέφοντας στο σπίτι τους, θέλουν να χαλαρώσουν λίγο»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Σουξές: «Δεν έχω φίλους από το χώρο, έχω καλούς συναδέλφους»

Άγριες μέλισσες: Γιώργος Σουξές: «Ο Προύσαλης θα συγκρουστεί με τον Ακύλα»

Γιώργος Σουξές: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σαν να μην σεβάστηκε το ταλέντο που του δόθηκε απλόχερα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved