Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη ανατροπή- Ο Νικηφόρος κάνει πρόταση γάμου στη Ρένα!
Media

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη ανατροπή- Ο Νικηφόρος κάνει πρόταση γάμου στη Ρένα!

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς, με εκπλήξεις, που θα ας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, αφού πολλές αλήθειες θα βγουν στο φως.

Είναι η αγαπημένη σειρά του ANT1, η οποία βρίσκεται στη τρίτη και τελευταία σεζόν του και από τον πρώτο κύκλο είχε αποκτήσει φανατικό κοινό, το οποίο την παρακολουθεί μέχρι και σήμερα, ανυπομονεί για τις εξελίξεις, αλλά και το πως τελικά θα καταλήξουν τα πράγματα.

Τι θα δούμε όμως στα επόμενα επεισόδια από την αγαπημένη σειρά;

Δούκας από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τον Ακύ­λα Μεγαρίτη αντιλήφθηκε πως αυτός ο άντρας κρύβει πολλά και δεν πρέπει να τον εμπιστευτεί. Ωστόσο, ανα­γκάστηκε να συνεργαστεί μαζί του με αντάλλαγμα την ελευθερία του.Όπως θα δούμε, όμως ο Δούκας σύντομα βρίσκει στοιχεία που αποδεικνύουν τις οικονομικές ατασθαλίες του Ακύλα στο έργο του αεροδρομίου. Μάλιστα, από εκείνη τη στιγμή και έπει­τα, ο Δούκας προσπαθεί να προσεγγίσει τον Νικηφόρο προκει- μένου να συμμαχήσουν εναντίον του Μεγαρίτη για να τον ξε­σκεπάσουν.

Ακόμη, η Αντιγόνη, έπειτα από έρευνα που κάνει, ενημερώνει τον Δούκα για τα κρυφά σχέδια του Ακύλα, ενώ ο Νικηφόρος σκαλίζει το θέμα του αεροδρομίου και προκαλεί τον εργολάβο της χούντας. Την ίδια ώρα, η Μυρσίνη, αποκλεισμένη από τη ζωή του Δούκα, προσπαθεί να μπει ξανά στην καθημε­ρινότητα των παιδιών της. Μάλιστα, για να τα καταφέρει, προ­σεγγίζει τη Ρένα. Η τελευταία επηρεάζεται πολύ από τα λόγια της και αποφασίζει να δείξει πιο αποφασιστικά τις προθέσεις της στον Νικηφόρο δίνοντάς του μάλιστα τελεσίγραφο για τη σχέση τους. Εκείνος, όμως, αντιμετωπίζει ένα τρομερό δίλημμα.

Από τη μία τα αισθήματά του για την Ασημίνα είναι δυνατά και από την άλλη ξέρει πως ο γάμος τους ανήκει στο παρελθόν και πρέ­πει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.Έτσι, ο Νικηφόρος ανακοι­νώνει στην Ασημίνα κάτι που θα την καταρρακώσει. Λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος ζητάει το χέρι της Ρένας από τους γονείς της και της κάνει πρόταση γάμου. Η Ρένα είναι ικανοποιημένη από χην τροπή που πήρε η κατάσταση, αν και την επόμε­νη μέρα συναντάει την Ασημίνα και έχουν μια συζήτηση με απρόβλεπτες συνέπειες. Και ο Δούκας, όμως, παίρνει καθοριστικές αποφάσεις για τη ζωή του μιας και αποφα­σίζει να φύγει απ’ το σπίτι του και να εγκαταλείψει τη Μυρ­σίνη.

0 Μελέτης νιώθει αποκλεισμένος κι εκείνος απ' τον Δούκα, αλλά ο τελευταίος τον βάζει μπροστά σε ένα με­γάλο δίλημμα, καθώς πια πρέπει να διαλέξει αν θα ακο­λουθήσει τον Μεγαρίτη ή εκείνον. Τις επόμενες μέρες, ο Δούκας ανακαλύπτει έντρομος τα πραγματικά σχέδια του Ακύλα για το αεροδρόμιο αλλά και για όλα τα έργα που έχει αναλάβει και διαπιστώνει πως μοναδικός στόχος του Μεγα­ρίτη είναι τα χρήματα. Αυτή τη φορά, ο Δούκας αποφασίζει να δράσει άμεσα και ξέρει πως μοναδική του ελπίδα για να κερδί­σει αυτόντον πόλεμο εναντίον του Μεγαρίτη είναι να συμμαχή­σει με το Διαφάνι.

Ωστόσο, οι Διαφανιώτες έχουν χάσει αρκε­τά χρόνια τώρα την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Δεν μπο­ρούν να δεχτούν την πρότασή του, καθώς ξέρουν καλά πως ο άντρας πράττει ανάλογα με το δικό του συμφέρον και είναι αδί­στακτος για να τα καταφέρει. Από την άλλη, όμως, γνωρίζουν πως ο Σεβαστός έχει και τη δύναμη, και την εξουσία, και την οι­κονομική άνεση να στριμώξει τον Ακύλα και ίσως να καταφέ­ρει να τον διώξει και από τον τόπο τους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την σειρά "Άγριες Μέλισσες" στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Έρχονται ανατροπές! Μια αποκάλυψη μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα

Πρωταγωνίστρια Άγριων Μελισσών: «Με έπιασε το στομάχι μου όταν έμαθα για τη διαρροή άσεμνου υλικού»

Άγριες μέλισσες spoiler: «Το Διαφάνι θα πονέσει πολύ από τη μανία του Ακύλα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved