Μόλις Χθες: Η Λουίζα «ξεσκεπάζει» την Έλενα και τον Σπύρο- Ζητάει διαζύγιο!
Media

Μόλις Χθες: Η Λουίζα «ξεσκεπάζει» την Έλενα και τον Σπύρο- Ζητάει διαζύγιο!

Μόλις Χθες: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια, με αποκαλύψεις, που δεν περιμέναμε να έρθουν στο φως και θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. 

Είναι μια από τις αγαπημένες σειρές που έκαναν την εμφάνισή τους φέτος και οι τηλεθεατές την έχουν αγκαλιάσει πολύ, την παρακολουθούν κάθε απόγευμα και δεν μπορούν να χάσουν επεισόδιο, μιας και οι εξελίξεις τρέχουν πολύ γρήγορα.

Τι θα γίνει όμως στα επόμενα επεισόδια από το "Μόλις Χθες";

Η Κέλλυ και ο Χρηστός αποφασίζουν να προχωρήσουν με τον γάμο τους, αλλά μαθαίνουν κάποιες κατηγορίες που βαραίνουν τον Στάθη και σοκάρονται. Παράλληλα, η Λουίζα επιβεβαιώνει πως το σημείωμα αυτοκτονίας της μητέρας της είναι πλαστό, ενώ στον Πόρο φτάνει ένας επιχειρηματίας, ο Στέφανος.

O Χρηστός τυφλωμένος από ζήλια, επιτίθεται στον Τάκη και τον χτυ­πάει. γιατί τόλμηοε να αγκαλιάσει την Κέλλυ. Στη συνέχεια, όμως, ανακαλύ­πτει ότι είναι ξάδελφός της και κεραυνο- βολείται. Την ίδια ώρα. η Αστυνομία αρνείται να συνεχίσει τις έρευνες για τον θάνατο της Νόρας και η Λουίζα, αποκαρ­διωμένη, αποφασίζει να πάει σε γραφολό­γο για να διαπιστώσει εάν η επιστολή αυ­τοκτονίας της μητέρας της είναι αυθεντι­κή. Από την άλλη, για την Κορίνα, ο Άλκης είναι ένα παζλ για δυνατούς λύτες.

Συγκε­κριμένα, ενώ έχουν βγει για καφέ, εκεί­νος δέχεται ένα ξαφνικό τηλεφώνημα και φεύγει αναστατωμένος χωρίς καμιά εξή­γηση. Στο φωτογραφικό του στούντιο τον περιμένει η Λήδα, μια νεαρή γυναίκα με ένα μωρό Την επόμενη μέρα, ο Σπύρος κάνει τη Λουίζα να σκέφτεται θετικά για την επένδυση στα ξενοδοχεία Ρομπερτίνι, ενώ καταφέρνει να αφήσει «χωρίς όπλα» τον Αντώνη απέναντι του. Ακόμη, η Λου­ίζα επιβεβαιώνει, με τη βοήθεια γραφο­λόγου. πως το σημείωμα αυτοκτονίας της Νόρας είναι πλαστό.

O Στέφανος ταράζει τον Σπύρο

Ο Μιχάλης είναι πολύ προβληματισμένος με τη συμπεριφορά της'Ελενας και τα άκρα στα οποία την οδηγεί η ζήλια της. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ένα νέο πρόσω­πο φτάνει στον Πόρο. Είναι ο Στέφανος Παππάς (Μέμος Μπεγνής), ο οποίος έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την οικογένεια Κεχαγιά. Από την άλλη, ένα πορτρέ­το της Λουίζας, που είχε κάνει στο παρελθόν ο Μιχάλης, φτάνει στα χέρια της και ξυπνάει αναμνήσεις της μεγάλης αγάπης που είχαν. Εν τω μεταξύ, ο Άλκης ζη­τάει από τη Λήδα να φύγει και να επιστρέφει στο σπίτι της, αλλά εκείνη δεν θέλει και προσπαθεί να τον μεταπείσει. 'Οταν όμως τον βλέπει με την Κορίνα, όλα αλλά­ζουν. Την επόμενη μέρα, ο Στέφανος ξαναβρίσκεται με τον φίλο του τον Χρήστο ύστερα από χρόνια, αλλά δεν του αποκαλύπτει τον λόγο της επιστροφής του, ού­τε τα γεγονότα που τον σημάδεψαν στο παρελθόν, τα οποία τον φέρνουν αντιμέ­τωπο με τον Σπύρο.

Αργότερα, ο Χρήστος και η Κέλλυ αποφασίζουν να προχω­ρήσουν με τον γάμο τους και ορίζουν ημερομηνία. Πολύ σύντομα, όμως, χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους μαθαίνοντας κάποιες κατηγορίες εναντίον του Στά­θη. Ακόμη, η Λουίζα παίρνει θετικές απαντήσεις για τη βιωσιμότητα του ιταλικού ομίλου που σκέφτεται να αγοράσει και αποφασίζει να το προχωρήσει, χωρίς να ξέρει ότι είναι έτοιμη να πέσει στην παγίδα του Σπύρου. Εκείνος, όμως, μαθαί­νει για την επιστροφή του Στέφανου στο νησί και αναστατώνεται, ξέροντας ότι θα αποκαλυφθούν μυστικά που θεωρούσε θαμμένα για χρόνια...

Η Λουίζα αποκαλύπτει την αλήθεια για την σχέση Σπύρου- Έλενας

Μπροστά σε μία μεγάλη αποκάλυψη θα βρεθεί π Λουίζα στα επόμενα επεισόδια, που αναμένεται να ταράξει τις ισορροπίες στη ζωή όλων. Η ίδια βλέπει τον Σπύρο να χρηματίζει την'Ελενα, ενώ αργότερα ανακαλύπτει και την απάτη του στην επιχείρησή της. Η Έλενα και ο Σπύρος συνεχίζουν τη συ­νεργασία τούς, με μοναδικό στόχο να κρατούν μακριά τη Λουίζα και τον Μιχάλη. Η πρώτη, όμως, πολλές φορές χάνει την υπομονή της προκαλώντας την οργή του Μιχάλη.

Στα επόμενα επεισόδια, όπως θα δούμε, η κοπέλα προειδοποιεί τη Λουίζα ότι εάν ξανασυναντήσει τον Μιχάλη θα της κάνει κακό, και εκείνη αρχίζει να καταλαβαίνει πόσο επικίνδυ­νη μπορεί να γίνει. Εν τω μεταξύ, η ιταλική κυ­βέρνηση αποζημιώνει τον Μιχάλη για την άδικη φυλάκισή του και βρίσκεται ξαφνικά με ενα τε­ράστιο χρηματικό ποσό στην κατοχή του. Εκεί­νος κάνει όνειρα για το επαγγελματικό του μέλ­λον, καθώς θέλει να σταθεί στα πόδια του, ενώ η Έλενα τον πιέζει να κάνουν ένα παιδί. Ωστόσο, ο Μιχάλης έχει δεύτερες σκέψεις και δεν θέ­λει να πάρει βιαστικές αποφάσεις για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσει.

Τις επόμενες μέ­ρες η βράβευση μιας ζωγραφιάς της Κατερί­νας στο σχολείο θα αποτελέσει αφορμή για να βρεθούν όλοι μαζί. Όλοι, εκτός από τον Σπύρο, που δεν θα καταφέρει να παραστεί και θα προσπαθήσει να απουσιάζει από την εκδήλω­ση και ο Μιχάλης. Από την άλλη, η Λουίζα, ανυποψίαστη για την απάτη που έχει δρο­μολογήσει ο Σπάρος εναντίον της υπογρά­φει τελικά για τπν εξαγορά των ξενοδο­χείων Ρομπερτίνι, προκαλώντας όμως με αυτόν τον τρόπο την καταστροφή της. Λίγο μετά, σε μία ακόμη έκθεση της Κατερίνας, η Λουίζα βρίσκεται μπροστά σε μία αποκάλυψη, που θα την αφήσει απόλυτα σοκαρισμένη.

Πιάνει στα πράσα τον Σπύρο να πληρώνει την 'Ελενα και τους αναγκάζει να της πουν την αλήθεια. Η ίδια δεν μπο­ρεί να πιστέψει πως τόσο και­ρό τούς κοροΐδευαν και ζητάει διαζύγιο. Ο Σπύρος δεν μπορεί να το δεχθεί και κάνει τα πάντα για να τη μεταπείσει, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Μάλιστα, χρησιμοποιεί ακό­μη και την Κατερίνα, και αυτό κά­νει έξαλλη τη Λουίζα. Η τελευταία, όμως, αργό­τερα θα βρεθεί προ εκπλήξεως ακόμη μία φο­ρά. Διαπιστώνει την πλεκτάνη του λογιστή της και βλέπει τις τραγικές συνέπειες της απόφα­σής της να αγοράσει τα ξενοδοχεία Ρομπερτί­νι να πλησιάζουν. Ο Ορέστης είναι έξαλλος μαζί της, ενώ ο Σπύρος συνεχίζει να της δυσκολεύει τη ζωή. Υπάρχει κάποιος όμως, που απειλεί να εμποδίσει τα σχέδια του Σπύρου.

Αυτός είναι ο Στέφανος, ο οποίος έχει φτάσει στον Πόρο για να τον εκδικηθεί. Ο Στέφανος καταγγέλλει τον Σπύρο στην Αστυνομία για την παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη. Ωστόσο, οι γνωριμίες του τε­λευταίου τον βοηθούν και η καταγγελία εναντί­ον του πέφτει στο κενό. Έτσι, ανενόχλητος προ­σπαθεί να ολοκληρώσει το σχέδιο εξόντωσης του Ομίλου Κεχαγιά. Ο Μιχάλης από την άλ­λη, είναι προ των πυλών να αγοράσει το resort που ονειρεύεται, αλλά μία νέα αποκάλυψη για την'Ελενα θα επισκιάσει τη χαρά του...

Πηγή: MyTV

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από την σειρά "Μόλις Χθες":

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Η Έλενα δεν αντέχει τις τύψεις για τη δολοφονία του Νώντα

Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης και η Έλενα προσπαθούν να πείσουν τη Μαρία να κρύψουν τον φόνο

Μόλις Χθες: Η Έλενα σε πανικό και ο Μιχάλης μπροστά σε δυσάρεστη έκπληξη - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved